Accessoires voor laadkabels

Accessoires voor laadkabels? Zoals voor het ophangen of opbergen van een EV laadkabel? Of voor het netjes wegstoppen of ophangen van uw laadstekker? Thuis en voor onderweg: vind hier handige laadkabel producten.

De opbergtas van Ratio bijvoorbeeld is bedoeld om uw laadkabel netjes en schoon mee te kunnen nemen in de achterbak van uw auto. De tas heeft twee grote voordelen. Uw kabel blijft netter/ schoner en deze is makkelijker mee te nemen dan een losse kabel in de achterbak. Een losse kabel komt snel ergens tussen te zitten en dan moet u moeite doen om deze uit de achterbak te halen. Een kabel in een tas heeft dit probleem niet.

Laadkabel opbergen of ophangen
De kabelhouder is een houder waarop u uw gehele kabel kunt opbergen. U kunt de kabel gemakkelijk om de houden heen slaan en de stekker in de stekkerhouder plaatsen. Zodoende blijft uw kabel netjes en de stekker schoon en droog.

Laadstekker opbergen of ophangen
De stekkerhouder is bedoeld om uw kabel netjes op te kunnen bergen. De kabel zelf kan ergens overheen gehangen worden en de stekker kan gemakkelijk in de houder geplaatst worden zodat deze droog en vuilvrij kan worden opgeborgen.

De stekkerhouder en de kabelhouder zijn beide bedoeld voor zowel binnen - als buiten gebruik.

 

Lees meer
Filter uw producten
Ratio aansluitkabels voor Locking Actuator
Ratio aansluitkabels bedoeld om de Locking Actuator aan te sluiten op uw laadstation.
Ratio Verlengsnoer 3 x 1,5mm2 16A/250V - 5 Meter
Verlengsnoer 5 meter

Hoogwaardig verlengsnoer van Ratio geschikt voor 16A/250V met standaard schuko stekkers CEE 7/7. Dit verlengsnoer is 5 meter lang en bestaat uit 3 x 1,5mm2 draden.
Ratio Laadkabel opbergtas enkelwandige uitvoering - Blauw
Handige opbergtas voor uw laadkabel. De tas is groot genoeg om gemakkelijk een laadkabel mee te nemen met een lengte tot zo'n 8 meter. De tas is blauw van kleur, enkelwandig uitgevoerd en licht van gewicht.
Carpoint Kabelhouder/ Ophanghaak voor EV laadkabel
Met deze kabelhouder/ ophanghaak voor EV laadkabels kunt u uw kabel netjes achterlaten bij uw dagelijkse laadplek. Verder kunt u uw kabel makkelijk pakken als u wilt gaan laden. 
Ratio Laadkabel opbergtas enkelwandige uitvoering
Handige opbergtas voor uw laadkabel. De tas is groot genoeg om gemakkelijk een laadkabel mee te nemen met een lengte tot 10 meter. De tas is enkelwandig uitgevoerd en licht van gewicht.
Ratio Stekkerhouder laadkabel type 1
Met deze stekkerhouder voor laadkabels van het type 1 kunt u uw kabel netjes achterlaten bij uw dagelijkse laadplek. De stekker van uw kabel blijft netjes en water kan er niet inlopen doordat de houder schuin naar beneden gericht is.
Ratio Verloopstekker 1 fase CEE 16A naar schuko
Met deze Ratio Verloopstekker/ adapter van 1 fase CEE 16A naar schuko kunt u van een CEE 1 fasige 16A uitgang een standaard schuko stopcontact maken. U kunt hierop vervolgens uw standaard verlengsnoer aansluiten.
Ratio Verloopstekker schuko naar 1 fase CEE 16A
Met deze Ratio Verloopstekker/ adapter van schuko naar 1 fase CEE 16A kunt u van een standaard schuko stopcontact een 1 fasige 16A uitgang maken. U kunt hierop vervolgens uw 1 fasige 16A snoer met blauwe CEE stekker op aansluiten.
Ratio Stekkerhouder laadkabel type 2
Met deze stekkerhouder voor laadkabels van het type 2 kunt u uw kabel netjes achterlaten bij uw dagelijkse laadplek. De stekker van uw kabel blijft netjes en water kan er niet inlopen doordat de houder schuin naar beneden gericht is.
Ratio Verlengsnoer 3 x 1,5mm2 16A/250V - 10 Meter
Verlengsnoer 10 meter

Hoogwaardig verlengsnoer van Ratio geschikt voor 16A/250V met standaard schuko stekkers CEE 7/7. Dit verlengsnoer is 10 meter lang en bestaat uit 3 x 1,5mm2 draden.
Marinco Walstroom invoer/inlet Contour 16A kunststof NEMA
Voorgevormde Marinco walstroominlet van sterk polyester. Voor boot, camper of caravan, als 16A/230V invoer. Met waterdichte, stabiele Easy Lock, voor eenvoudige en IP56 geïsoleerde sluiting. Inlet / wandcontactdoos bestemd voor walstroomkabels.
Ratio Verlengsnoer 3 x 2,5mm2 16A/250V - 5 Meter
Verlengsnoer 5 meter

Hoogwaardig verlengsnoer van Ratio geschikt voor 16A/250V met standaard schuko stekkers CEE 7/7. Dit verlengsnoer is 5 meter lang en bestaat uit 3 x 2,5mm2 draden.
*Incl. btw
Pagina 1 van 5