Accessoires voor laadkabels

Accessoires voor laadkabels? Zoals voor het ophangen of opbergen van een EV laadkabel? Of voor het netjes wegstoppen of ophangen van uw laadstekker? Thuis en voor onderweg: vind hier handige laadkabel producten.

De opbergtas van Ratio bijvoorbeeld is bedoeld om uw laadkabel netjes en schoon mee te kunnen nemen in de achterbak van uw auto. De tas heeft twee grote voordelen. Uw kabel blijft netter/ schoner en deze is makkelijker mee te nemen dan een losse kabel in de achterbak. Een losse kabel komt snel ergens tussen te zitten en dan moet u moeite doen om deze uit de achterbak te halen. Een kabel in een tas heeft dit probleem niet.

Laadkabel opbergen of ophangen
De kabelhouder is een houder waarop u uw gehele kabel kunt opbergen. U kunt de kabel gemakkelijk om de houden heen slaan en de stekker in de stekkerhouder plaatsen. Zodoende blijft uw kabel netjes en de stekker schoon en droog.

Laadstekker opbergen of ophangen
De stekkerhouder is bedoeld om uw kabel netjes op te kunnen bergen. De kabel zelf kan ergens overheen gehangen worden en de stekker kan gemakkelijk in de houder geplaatst worden zodat deze droog en vuilvrij kan worden opgeborgen.

De stekkerhouder en de kabelhouder zijn beide bedoeld voor zowel binnen - als buiten gebruik.

 

Lees meer
Filter uw producten


Mastervolt Verloopstekker CEE-7/7 naar CEE
Mastervolt verloopstekker van CEE-7/7 (Schuko) naar CEE met spanningsindicatie. Met deze Mastervolt adapter/verloopstekker kunt u uw CEE verlengsnoer aansluiten op een normaal stopcontact (schuko) of normaal verlengsnoer.
Wallbox Kabelhouder voor laadkabel
Met deze kabelhouder voor laadkabels kunt u uw kabel netjes achterlaten bij uw dagelijkse laadplek. Verder kunt u uw kabel makkelijk pakken als u wilt gaan laden. 
Ratio EV Charging inlet type 1
Ratio Laad inlet type 1 voor maximaal 1 x 32A, bedoeld als plaatsing of vervanging van een inlet in een voertuig.

€129,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1