MasterBus

MasterBus van Mastervolt is een gesloten protocol voor data-uitwisseling tussen componenten binnen een elektrisch systeem (bron: Mastervolt). MasterBus hardware is gebaseerd op CANbus V2.0 technologie. Dit protocol is de standaard voor een ‘plug & play’ voor (de)centrale bediening, service en monitoring.

Het modulaire MasterBus systeem is zeer flexibel uit te breiden. Via diverse handige interfaces zijn er ook allerlei conventionele, niet-Mastervolt producten op aan te sluiten. Bijvoorbeeld: via de MasterBus USB Interface is aansluiting mogelijk met een laptop. Ook bijvoorbeeld producten binnen het maritieme NMEA 2000 netwerk zijn snel en naadloos op MasterBus aan te sluiten. Ook zijn er de MasterBus Modbus Interfaces en de MasterBus Firecan Interfaces voor connectie met uw eigen centrale systeem.

MasterBus kabels en terminators

De kabels tussen alle componenten van het MasterBus datanetwerk moeten aan beide zijden zijn voorzien van een MasterBus terminator (afsluitplug). Op ieder MasterBus product zitten twee gelijkwaardige communicatiepoorten voor aansluiting hierop. Meer weten? Zie de uitleg bij het grote aanbod aan MasterBus interfaces, kabels, connectoren en overige bijhorende producten op Acculaders.nl.

 

Lees meer
Filter uw productenMastervolt MasterBus kabel 1 meter
Met deze Mastervolt MasterBus kabel van 1 meter lang kunt u apparaten met elkaar verbinden die vervolgens met elkaar kunnen communiceren via het Masterbus netwerk. De kabel is geschikt voor dataverkeer en voeding van de aangesloten apparatuur.
Mastervolt MasterBus AC Master Interface
De Mastervolt MasterBus AC Master Interface zorgt voor de communicatie tussen de MasterBus en uw AC Master. Met deze interface kunt u uw AC Master bedienen via het MasterBus netwerk.

€168,95

Informatie
Mastervolt MasterBus LIN Bus Interface
De MasterBus LIN Bus Interface laat de Volkswagen Crafter communiceren met de MLI Ultra Lithium Ion accu. De MasterBus LIN Bus Interface is ontworpen voor gebruik in voertuigen die uitgerust zijn met een LIN-compatibele (tweede) dynamo-optie.

€169,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1