Benton acculaders en druppelladers

Laders uit de Benton BX en Iceman-serie zijn goedkoop in aanschaf. Lees hier meer over dit budgetmerk. Ook vertellen we welke acculaders en druppelladers een goed alternatief zijn voor de diverse laders van Benton.Inhoudsopgave

  1. Benton: kenmerken van dit budgetmerk
  2. Acculaders.nl verkoopt alternatieven voor de laders van Benton
  3. Voordelen van het kopen van een vergelijkbare lader
  4. Een goedkope acculader van Benton kopen?
  5. Eigenschappen van de Benton BX- en Iceman acculaders
  6. Tabel: productvergelijking Benton acculaders en alternatieven
  7. Reviews Acculaders.nl
  8. Daarom Acculaders.nl
  9. Kies bij twijfel een alternatief voor Benton

>


Benton: kenmerken van dit budgetmerk

Benton maakt acculaders en druppelladers voor 6V en 12V. De laders en andere producten van Benton staan bekend om de zeer lage prijs. Ze worden gemaakt vanuit de goedkopere fabrieken in het buitenland. Ook focust het merk zich op een aantrekkelijk design. Laden met de producten van Benton kan voor meerdere soorten voertuigen en accu's zoals de varianten lood, AGM en Gel. Ook zijn er laders van Benton die geschikt zijn voor zeer lage temperaturen, zoals de Iceman 5.

Over Benton acculaders en druppelladers

De goedkope Benton acculaders zijn mooi gestroomlijnd en sommige hebben ook een display. Ze zijn, afhankelijk van het model, voorzien van functies zoals memory, accuklemmen, kabelogen, plug 'n' play en cold modus. Veel meer functionaliteiten maakt de lage prijs niet mogelijk.

Benton acculaders

>


Acculaders.nl verkoopt alternatieven voor de laders van Benton

Acculaders.nl verkoopt goede alternatieven voor de Benton BX-1, BX-4 en Iceman 5 acculaders en druppelladers. Die alternatieve laders in onze webshop zijn van grotere, bekende merken, zoals Noco Genius, Optimate, CTEK en Victron. Ze zijn zeer zeker de moeite van het vergelijken waard: op prijs én kwaliteit.

Benton maakt goedkope acculaders en druppelladers voor 6V en 12V. Het staat bekend om zijn lage prijzen, mooie uiterlijk en enkele basic functionaliteiten.

>Voordelen van het kopen van een vergelijkbare lader

Het voordeel van het kopen van een alternatief voor de Benton laders, zoals met voltage van 6V en 12V en laadcapaciteit van 3.8A en 5A? De acculaders en druppelladers op Acculaders.nl die corresponderen met de BX-1, BX-4, de Iceman 5 en andere laders van Benton, bieden zekerheid als het gaat om kwaliteit. Een ander voordeel van die vergelijkbare laders is het uitgebreidere aantal functies. Bovendien zijn onze alternatieven krachtige laders, met eerlijke en kloppende informatie over het ampèrage. De laders zoals van Noco Genius, Optimate, CTEK en Victron die we verkopen in plaats van de Benton, zijn bewezen krachtig, conform de beloofde capaciteit. En je koopt zeker een product dat verkocht mag worden binnen de EU.

>


Wel of niet een goedkope acculader van Benton kopen?

Sta je voor de beslissing om wel of niet een Benton acculader of druppellader te kopen? Mogelijk heb je dan eerst behoefte aan wat meer zekerheid, zeker gezien de lage prijs van het budgetmerk Benton. Biedt die lader wel voldoende vermogen, precies volgens de specificaties? Past de lader bij de toepassing die je ervoor in gedachten had; het apparaat dat (snel en krachtig genoeg) moet worden opgeladen? Hoe lang gaat de BX-1, BX-4, Iceman 5 of ander product van Benton mee? Welke functionaliteiten zitten er eigenlijk op? En mis je dan – in de praktijk – niets?

Moet je dat merk wel nemen of geef je toch beter net iets meer uit, voor meer zekerheid?

Vergelijken vóór het kopen

Zorgvuldig vergelijken, kiezen en kopen. Voor wie dat wil, heeft Acculaders.nl bij elke specifieke Benton 6/12V lader (3.8A, 5A) een concreet en goed alternatief. Zie de tabel.

>


Eigenschappen van de Benton BX- en Iceman laders

De 6 en 12 volts Benton acculaders met laadstroom van 3.8A of 5A hebben een fraai ontwerp. De Benton BX-1 is geschikt voor alle soorten 12V accu's, heeft een memory functie en is voorzien van een display.

De Benton BX-4 druppellader is er voor 6V en 12V batterijen van lood, AGM en Gel. Niet voor lithium. Zowel een plug 'n' play als een memory functie is inbegrepen. Hetzelfde geldt voor de accuklemmen en -polen.

De Benton Iceman 5 acculader is er voor 12V, met 5A laadampèrage. Deze heeft een cold modus en is daarmee geschikt voor laden bij lage temperaturen. De Iceman heeft ook bluetooth. Niet geschikt voor lithium.>


Productvergelijking Benton en vergelijkbare laders

 

  BENTON ACCULADER   VERGELIJKBARE EN BETERE LADERS
 MEER INFO

 Benton BX-1 acculader

 
 Victron Blue Smart IP65 12-4

 AQ-TRON AQ3500 (én goedkoper én voor lithium én voor zowel 6V als 12V!)

 
 BEKIJKEN


 BEKIJKEN

 Benton BX-4 druppellader

 

 AQ-TRON AQ1000

 
 BEKIJKEN

 Benton Iceman 5 acculader

 
 CTEK MXS 5.0 (Wel prijziger, maar onvergelijkbaar beter qua zuiver laadalgoritme. Meest verkochte lader ter wereld!)

 
 Victron Blue Smart IP65 12-5 (eveneens onvergelijkbaar beter qua laadalgoritme)

 Einhell CE-BC 6 M (goedkoper alternatief, wel met wat minder opties)

 

 
 BEKIJKEN


 BEKIJKEN

 

 BEKIJKEN


Noot:
Victron bijvoorbeeld is een ‘top-of-the-line’-merk. Met gemakkelijke bediening via een Victron app. Dat is die paar euro méér in de meeste gevallen zeker waard. Hetzelfde geldt voor een betaalbaar topmerk als CTEK.

 

 

>Reviews Acculaders.nl

“Bestelling snel geleverd. Betrouwbare website.”
“Eerlijk. Goede prijs. Snel. En vriendelijke klantenservice.”
“Fijn telefonisch geholpen. Snelle levering zoals toegezegd.”
“Gunstige prijs, snel geleverd, goed verpakt.”
“Prima shop. Snelle levertijd. Duidelijke communicatie.”


Acculaders.nl reviews: een cijfer van bijna 10.

>


Daarom Acculaders.nl

Acculaders.nl bestaat sinds 2015. In onze webshop verkopen we opladers, druppelladers, startboosters en veel meer producten die gerelateerd zijn aan acculaden. Onze webshop heeft gedetailleerde kennis, biedt klantvriendelijk advies en zorgt voor snelle levertijden. Kies uit ons grote aanbod een gunstige aankoop. We denken ook altijd graag met je mee.

Naast zorgvuldige en complete productbeschrijvingen bieden we ook telefonische support.

Acculaders.nl staat bekend om de kwaliteitsmerken, waaronder meerdere budgetmerken. We bieden daarmee ook goede alternatieven voor (nog) onbekende merken die op het eerst oog minder zekerheid bieden. Behalve alternatieven voor Benton acculaders hebben we ook alternatieven voor Amarew laders en Tacklife startboosters. En voor de laad- en startproducten van merken van de grote bouwmarkten. Altijd met een goede garantie.

>Slim: kies bij twijfel een alternatief voor Benton

Twijfel je over het kopen van een goedkope Benton acculader of druppellader? Het loont de moeite om eerst ook de goed vergelijkbare producten te bekijken. Zoals die van merken als Noco Genius, Optimate, CTEK en Victron. Op deze pagina vind je een tabel met specifieke producten die qua specificaties sterk lijken op de Benton BX of Iceman. De genoemde alternatieven zijn compleet, van een groot en bekend merk, bieden veel functies en zijn kwalitatief sterk. En ze zijn niet of nauwelijks duurder, zéker als je ook even kijkt naar de meerwaarde en daarmee de – bewezen – sterke verhouding tussen prijs en kwaliteit.

 

BENTON BX EN ICEMAN 6/12V / 3.8A, 5A > GOEDE ALTERNATIEVEN

 

Lees meer
Filter uw producten


Aanbieding AQ-TRON AQ1000 Acculader/ Druppellader 6V en 12V
AQ-TRON AQ1000 Acculader/ Druppellader 6V en 12V
6V en 12V accu's tot ± 30 Ah

De AQ-Tron AQ1000 Acculader/ Druppellader is een geavanceerde, processorgestuurde acculader bedoeld voor accu’s van 2Ah tot en met 30Ah. De AQ1000 is geschikt voor alle soorten 6V en 12V loodzuur accu's.

€36,95 €31,95

Informatie
Aanbieding Einhell CE-BC 6 M Acculader / Druppellader
Einhell CE-BC 6 M Acculader / Druppellader
12V accu's tot ± 150Ah

Slimme acculader/ druppellader voor 12V accu's van motoren, auto's, kleine vrachtauto's, boten, caravans en meer. Een volledig automatische acculader met een vermogen van maximaal 6A.

€54,95 €49,95

Informatie
AQ-TRON AQ3500 Acculader/ Druppellader 6V en 12V
6V en 12V accu's tot ± 120 Ah

De AQ-Tron AQ3500 Acculader/ Druppellader is een geavanceerde, processorgestuurde acculader bedoeld voor accu’s van 5Ah tot en met 120Ah. De AQ3500 is geschikt voor alle soorten 6V en 12V loodzuur accu's en tevens 12V lithium accu's.
Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/4 DC stekker
12V accu's tot ± 120Ah

De Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/4 is een intelligente acculader met een spatwaterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.
Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/4 CEE 7/17
12V accu's tot ± 120Ah

De Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/4 is een intelligente acculader met een spatwaterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.
Aanbieding CTEK MXS 5.0 (12V / 0,8A - 5A)
CTEK MXS 5.0 (12V / 0,8A - 5A)
12V accu's tot ± 110 Ah
onderhoud tot ± 160 Ah


De MXS 5.0 is een geavanceerde acculader met automatische temperatuurcompensatie. Deze acculader levert uitstekende prestaties voor loodzuuraccu's van 1,2Ah tot en met 110Ah.

€89,95 €74,95

Informatie
Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/5
12V accu's tot ± 150Ah

De Victron Blue Smart IP65 Acculader 12/5 is een intelligente acculader met een spatwaterdichte behuizing. De lader is uit te lezen en in te stellen via de VictronConnect App voor uw smartphone.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1