Fietsaccu voor uw Bafang e-bike motor

Fietsaccu voor uw Bafang e-bike motor kopen? Via Acculaders.nl heeft u snel een vervangende Bafanf e-bike accu gevonden!

Laadt uw elektrische fiets accu met Bafang motor niet meer op? Of verliest de accu merkbaar capaciteit doordat u niet zo ver meer kunt rijden als voorheen? In plaats van reviseren of repareren van de fietsaccu is het vervangen van de fietsaccu vaak een goede keus. Koop uw nieuwe e-bike accu bij een specialist. Wij geven duidelijke informatie over de producten en uw accu is snel geleverd en tevens verzendkostenvrij!

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een goede fietsaccu?
Bij de aanschaf van een nieuwe accu moet u rekening houden met de volgende zaken:

  • het voltage van het aandrijfsysteem van de fiets (oftewel het voltage van de motor van uw elektrische fiets), de plaats van de accu op de fiets (bagagedrager, frame, onder het zadel, of anders)
  • de gewenste capaciteit van de accu (hoe hoger de capaciteit in Ah/ kWh hoe verder u kunt rijden met uw elektrische fiets)
  • de aansluiting op uw fiets (bekijk goed of de vorm van de stekkers en de accu overeenkomt met die van de aansluiting op uw fiets).

Let verder op de noodzaak van het pairen van de accu. Sommige fietsaccu’s kunnen niet zomaar vervangen en gebruikt worden. Ze moeten gepaired worden op het systeem van de elektrische fiets. Als dit nodig is dan hebben wij dat bij de accu vermeld. We vermelden duidelijk of de accu ‘Plug-and-play’ is of dat deze gepaired moet worden. Als u de fietsaccu moet pairen dan kunt u dat laten doen bij de fietsenmaker of fietsenhandel die dat bewuste merk e-bike levert.

Voor de Bafang motorsystemen is pairen van de accu niet nodig. 

Een laatste punt van belang is de aansluiting van de acculader op de fietsaccu. Als de stekkers van de te vervangen accu overeenkomen met die van uw huidige fietsacculader dan hoeft u geen nieuwe fietsacculader te kopen. En dat scheelt weer geld natuurlijk.

Lees meer
Filter uw producten


Aanbieding Bafang 43V accu 750Wh (17,3Ah)
Bafang 43V accu 750Wh (17,3Ah)
Originele Bafang 43V fietsaccu, geschikt voor e-bikes met een Bafang motor en een accu op de plaats van de bagagedrager. Deze accu is geschikt voor 43V en heeft een capaciteit van 750Wh.

€599,95 €499,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1