Over ons

Acculaders.nl verkoopt alleen de betere acculaders en onderhoudsladers en we zorgen dat we die altijd tegen concurrerende prijzen kunnen leveren. Wij houden van duidelijkheid en u mag bij ons altijd rekenen op kwaliteit, goede voorlichting en een snelle levering!

De meeste acculaders leveren wij uit voorraad. De levertijd is dan gebruikelijk ook 1 werkdag na ontvangst van de betaling. Mocht de bestelde lader op het moment van uw bestelling niet op voorraad zijn dan neemt een medewerker van ons z.s.m. contact met u op.

Voor de verzending van uw bestellingen maken we gebruik van PostNL. Uw pakket is dus vanaf ons magazijn tot uw voordeur in goede handen. 

Onze gegevens:
Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V.
Inschrijfnummer KVK: 61011983
BTW nummer: NL854164637B01

Bankgegevens:
ING Bank Amsterdam
Rekening: 9287227
Op naam van: Media 73 webshops
IBAN: NL14INGB0009287227
BIC: INGBNL2A

Contactgegevens:
Acculaders.nl
Biesland 13
1948 RJ Beverwijk
info [at] acculaders.nl

Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V.
Media 73 B.V. beheert ook de volgende websites ...

Druppellader.com
Druppellader kopen? Dat kan op Druppellader.com! Met de handige filters heeft u snel de juiste druppellader gevonden.

EVPartner.nl
Zoekt u een accu, een acculader, een laadstation, een laadkabel of enig ander product voor uw elektrische voertuig? EVPartner.nl heeft het allemaal en direct uit voorraad leverbaar.

Laadpaal kopen in Beverwijk (laadboxen)? Of een laadpaal aanvragen? Alle informatie over laadpalen in de gemeente Beverwijk: klik op de link. Laadpalen Beverwijk.

Fietstas.com
Fietstas.com biedt u een enorm assortiment aan mooie en handige fietstassen. 

Laadkabeldiscounter.nl
Via Laadkabeldiscounter.nl bieden wij u laadkabels voor elektrische auto's. Bijvoorbeeld: Laadkabel Mitsubishi Outlander, Laadkabel Tesla Model S en Laadkabel Golf GTE.