Laadstation Ford

Een laadstation voor een Ford kopen? Hier vindt u direct de laadbox voor uw hybride automodel van Ford. Acculaders.nl heeft de laadpalen en wandladers voor dit merk elektrische auto op voorraad, net als de laadkabels voor deze auto's. Vind hier uw laadstation voor Ford, voor óók nog eens de laagste prijs. Het onderstaande overzicht leidt u snel en doeltreffend naar het juiste model.

Per model auto vindt u de daarvoor meest geschikte laadstations. Zo heeft Ford één plug-in hybride auto: de C-Max Plug-In Hybride. Daarnaast heeft Ford twee 100% elektrische auto: de Ford Focus Electric en de Ford Mustang Mach-E.

  • De Ford C-Max Plug-in Hybride heeft een accu met een capaciteit van 7,5 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
  • De Ford Focus Electric heeft een accu met een capaciteit van 23,0 kWh. De lader in de auto laadt via 1 fase met maximaal 16A.
  • De Ford Mustang Mach-E heeft een accu met een capaciteit van 75 kWh of 99 kWh. De lader in de auto laadt in beide gevallen via 3 fase met maximaal 16A.

Laadstations voor Ford

  • De Ford C-Max Plug-In Hybride heeft een type 1 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 1, 1 fase, 16A geschikt.
  • De Ford Focus Electric heeft een type 1 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 1, 1 fase, 16A geschikt.
  • De Ford Mustang Mach-E heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 2, 3 fase, 16A geschikt.

Kies hieronder het model van Ford en u vindt de meeste geschikte laadstations!

Lees meer