80 Volt Acculader/ Batterijlader

Bent u op zoek naar een 80 Volt acculader/ batterijlader voor een hefrtruck, een groot schip of een golfbuggy? Acculaders.nl heeft een ruim aanbod aan hoogwaardige 80V acculaders.

In 80 Volt acculaders hebben we 2 verschillende soorten laders te weten, de conventionele lader of de hoogfrequent lader. Hieronder leggen we het verschil uit. Houdt hier bij de keuze van uw lader rekening mee. Bij de aangeboden laders wordt dit steeds vermeld.

Conventioneel of hoogfrequent
Voor heftrucks en soortgelijke toepassingen bieden we 2 soorten batterijladers/ acculaders, namelijk de conventionele laders en de kleinere, lichtgewicht, hoogfrequent laders. Wanneer kiest u voor een conventionele lader en wanneer voor een hoogfrequent lader? We leggen hieronder de verschillen uit.

De conventionele lader wordt meestal gekozen als laadtijd er niet zo toe doet (snelladen is niet nodig) en/ of de tractiebatterij wordt minder intensief gebruikt. Conventionele laders zijn betrouwbaar en goedkoper in aanschaf in vergelijking tot hoogfrequent laders.

Een nadeel van de conventionele lader is dat het energieverbruik hoger is dan van een hoogfrequent lader.

De hoogfrequent lader kiest u als u wilt dat het laadproces sneller en meer gecontroleerd verloopt. Dit resulteert in een lagere accutemperatuur tijdes het laden en daardoor een langere levensduur van de accu. Verder is er minder waterverbruik van de accu tijdens het laden door een minder agressief laadproces. Deze laders hebben een hogere aanschafprijs.

Lees meer
Filter uw producten
Zivan NG9 Hoogfrequent Acculader 80V 100A CAN-Bus
Hoogfrequent 80V 100A Batterijlader

Deze Zivan NG9 Hoogfrequent Acculader 80V 100A is zeer geschikt voor het snel en veilig laden van heftrucks, scheepsaccu's, golftrolley's en soortgelijke toepassingen. De lader is verder aan te sluiten op de CAN-Bus.

€1.999,95

Informatie
Zivan NG9+ Hoogfrequent Acculader 80V 120A CAN-Bus
Hoogfrequent 80V 120A Batterijlader

Deze Zivan NG9+ Hoogfrequent Acculader 80V 120A is zeer geschikt voor het snel en veilig laden van heftrucks, scheepsaccu's, golftrolley's en soortgelijke toepassingen. De lader is verder aan te sluiten op de CAN-Bus.

€2.399,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1