Laadstation SEAT

Een laadstation voor een SEAT kopen? Hier vindt u direct de laadbox voor uw elektrische of hybride automodel van SEAT. Acculaders.nl heeft de laadpalen en wandladers voor dit merk elektrische auto op voorraad, net als de laadkabels voor deze auto's. Vind hier uw laadstation voor SEAT, voor óók nog eens de laagste prijs. Het onderstaande overzicht leidt u snel en doeltreffend naar het juiste model.

Per model auto vindt u de daarvoor meest geschikte laadstations. Zo heeft SEAT een 100% elektrische auto: de Mii Electric

  • De SEAT Mii Electric heeft een accu met een capaciteit van 36,8 kWh. De lader in de auto laadt via 2 fase met maximaal 16A of via 1 fase met maximaal 32A.

Laadstations voor SEAT

  • De SEAT Mii Electric heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 2 fase met 16A. Hiervoor is een laadstation type 2, 3 fase, 16A geschikt. Heeft u een 1 fasige aansluiting thuis of op de zaak? In dat geval kunt u ook met maximaal 1 x 32A laden. U kunt hiervoor een laadbox kiezen van 7,4kW (1 x 32A) of 22kW (3 x 32A waarvan de Mii Electric 1 x 32A zal gebruiken) aan laadvermogen.

Kies hieronder het model van SEAT en u vindt de meeste geschikte laadstations!

 

Lees meer