DHC

DHC is een producent van acculaders, druppelladers, testapparatuur voor batterijen en systemen, batterijaccessoires, reparatie hulpmiddelen en batterijgerelateerde producten. DHC is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf.

DHC levert hoge kwaliteit acculaders voor een scherpe prijs. De eenvoud van het product in combinatie met de kwaliteit maken de laders van DHC tot een mooie aanvulling op het assortiment van Acculaders.nl.

DHC druppelladers

DHC druppelladers op Acculaders.nl. De nieuwe DHC druppellader / acculader ligt (tenzij anders aangegeven) al in ons magazijn in Beverwijk. Bestellingen die binnen zijn vóór 22:00 gaan diezelfde dag nog naar het opgegeven adres. Behalve morgen laten bezorgen is ook afhalen van de bestelde producten mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces en we zorgen dat het klaar ligt!

Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V. Deze online shop biedt naast DHC druppelladers een van de grootste assortimenten aan overige acculaders, onderhoudsladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters, laadkabels, laadpalen en onder andere lasapparatuur. In deze webshop zijn ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten te vinden; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of - apparaat. Daarnaast kunt u hier online alles kopen voor montage, communicatie en monitoring rondom het opladen van accu en batterij(en).

 

Lees meer
Filter uw producten
DHC AutoExact 12V 1,5A druppellader
12V accu's tot ± 30Ah

De DHC AutoExact AE150E 12V druppellader levert een laadvermogen van maximaal 1,5A. Hiermee is deze acculader prima geschikt voor bijvoorbeeld brommer, motor, en kleine auto of boot.
DHC AutoExact 12V 5A druppellader
12V accu's tot ± 120Ah

De DHC AutoExact 12V druppellader levert een laadvermogen van maximaal 5A. Dit is daarmee een prima acculader geschikt voor bijvoorbeeld brommer, motor, auto, boot en autobus.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1