Windturbine/ windgenerator montage

Acculaders.nl heeft verschillende palen en montagemogelijkheden voor uw windturbine. Alle windturbines/ windgeneratoren zijn voorbereid voor montage op een paal. Op een paal bereikt een windmolen ook de meeste wind, dus het is ook efficiënter om een windturbine op een zo hoog mogelijk punt te plaatsen. Met de palen en montagesets die we aanbieden kunt u uw windturbine plaatsen op een paal op een boot of ergens op het land.

Windenergie omvormer/ laadregelaar
Voor de juiste windenergie omvormers/ laadregelaars kunt u klikken op de gerelateerde producten onderaan de aangeboden windturbines.

Advies nodig?
Heeft speciale wensen of advies nodig? We staan voor u klaar om u bij te staan met advies voor plaatsing van een windturbine in uw situatie. We kunnen grote projecten ondersteunen met het leveren van de juiste materialen. Zeker voor plaatsing op lantaarnpalen, camerasystemen en gecombineerde zonnepaneel en windturbine oplossingen vragen soms om maatwerk. Hierbij kunnen we prima met u meedenken en u adviseren over mogelijke oplossingen.

Lees meer
Rutland Marine Stays Kit/ Schoren voor montagepaal windturbine - 1,2 meter
Deze zogenaamde Rutland Marine Stays Kit bestaat uit schoren/ stutten bedoeld voor een stevige montage van een montagepaal voor een windturbine. Deze set bestaat uit schoren van 1,2 meter lang en montagemateriaal.

€159,95

Informatie
Rutland Marine Pole Mounting Kit voor Rutland 504
Deze Rutland Marine Pole Mounting Kit is bedoeld om uw Rutland 504 windturbine te plaatsen op paal op een dek van een boot. Uw Rutland 504 windturbine staat met deze paal op een mooie hoogte zodat deze makkelijk veel wind kan pakken.

€159,95

Informatie
Rutland Marine Stays Kit/ Schoren voor montagepaal windturbine - 1,35 meter
Deze zogenaamde Rutland Marine Stays Kit bestaat uit schoren/ stutten bedoeld voor een stevige montage van een montagepaal voor een windturbine. Deze set bestaat uit schoren van 1,35 meter lang en montagemateriaal.

€174,95

Informatie
Rutland Marine Pole Mounting Kit voor Rutland 914i
Deze Rutland Marine Pole Mounting Kit is bedoeld om uw Rutland 504 windturbine te plaatsen op paal op een dek van een boot. Uw Rutland 914i windturbine staat met deze paal op een mooie hoogte zodat deze makkelijk veel wind kan pakken.

€269,95

Informatie
Rutland Marine Pole Mounting Kit voor Rutland 1200
Deze Rutland Marine Pole Mounting Kit is bedoeld om uw Rutland 1200 windturbine te plaatsen op paal op een dek van een boot. Uw Rutland 1200 windturbine staat met deze paal op een mooie hoogte zodat deze makkelijk veel wind kan pakken.

€289,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1