SOS Booster Hulpconnector voor bijpassende kabels - voor op mobiele boosters

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
860022
EAN:
860022
Levertijd:
1 tot 2 weken
Beschikbaarheid:
Snel geleverd
Deze hulpconnector is geschikt voor op de draagbare boosters van SOS Booster. De hulpconnector maakt het mogelijk verschillende soorten kabels te gebruiken voor het starten van uw voertuig.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€89,95
Incl. btw

Hulpconnector voor bijpassende kabels - voor op mobiele boosters

Behalve de standaard startkabels, zijn er ook andere kabels bij de SOS Boosters verkrijgbaar. Deze hulpkabels met speciale stekkers zorgen voor een veiliger aansluiting en voor een betere stroomdoorgang, en dus voor nog efficiëntere starts. Er zijn bijvoorbeeld speciale stekkers voor aansluiting op vliegtuigen of op vrachtwagens. 

Deze stekkers moeten worden aangesloten op de hulpconnector van de booster. Sommige boosters worden standaard geleverd met een hulpconnector, maar niet allemaal. U kunt dan optioneel een hulpconnector op de booster laten plaatsen. 

Let op: kijk altijd goed of bij de booster van uw keuze een hulpconnector standaard of optioneel is. Dit staat altijd in de productomschrijving vermeld. 

Let op: De hulpconnector die u hier ziet, is geschikt voor op de mobiele boosters van SOS Booster. U herkent 'm aan de grijze kleur. De connector voor op een draagbare booster vindt u hieronder bij de Gerelateerde producten.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen