Controlepaneel/ Control panel/ Bedieningspaneel

Een controlepaneel maakt het mogelijk om bijvoorbeeld de systeem status af te lezen van een acculader, een omvormer of een solar controller. Een controlepaneel geeft u inzicht in uw systeem en veelal kunt u ook via een controlepaneel een of meer belangrijke functies aansturen.

Systeemalarmen
Ook systeemalarmen worden vaak op een controlepaneel getoond. U ziet hierdoor snel of er ergens iets mis en kunt daarop handelen. U voorkomt daarmee vaak erger.

We hebben vele controlepanelen beschikbaar voor verschillende toepassingen en merken.

Lees meer
Filter uw productenVictron Phoenix Inverter Control voor VE.Direct
De Victron Phoenix Inverter Control voor VE.Direct kan gebruikt worden voor de Phoenix omvormers die zijn uitgerust met een VE.Direct communicatiepoort voor bediening (aan/ uit) op afstand.
Victron Remote Panel voor BlueSolar PWM Pro
Met deze Victron Remote Panel kunt u uw BlueSolar PWM Pro laadcontroller uitlezen en programmeren/ instellen.
Victron Remote Panel voor BlueSolar regelaar DUO
Met deze Victron Remote Panel kunt u uw BlueSolar DUO laadcontroller uitlezen en programmeren/ instellen.
Victron MPPT Control
Deze Victron MPPT Control kunt u aansluiten via de VE.Direct communicatiepoort van uw BlueSolar of SmartSolar MPPT-laadstroomregelaar. U leest hierop de status van het systeem af en kunt uw MPPT laadregelaar instellen.
Victron Phoenix Inverter Control
De Victron Phoenix Inverter Control kan gebruikt worden voor de Phoenix omvormers die zijn uitgerust met een UTP-contact voor bewaking en bediening op afstand.
Mastervolt C4-RI Afstandsbediening/ Controlepaneel
De Mastervolt C4-RI is een afstandsbediening/ controlepaneel voor uw Mass Sine sinusomvormer. Op het paneel kunt u de status van de Mass Sine aflezen en u kunt de omvormer aan- en uitzetten.
Victron Battery Management System VE.Bus BMS
De Victron VE.Bus BMS beschermt elke afzonderlijke cel van een Victron lithium-ijzerfosfaat-accu (LiFePO4 of LFP) tegen overspanning, onderspanning en te hoge temperatuur.

€119,95

Informatie
Mastervolt SmartRemote
De Mastervolt SmartRemote is een mooi vormgegeven en overzichtelijk bedieningspaneel voor eenvoudige en grotere systemen. De toepassingen van de SmartRemote variëren van boten en voertuigen tot stationaire systemen.

€124,95

Informatie
Victron Skylla-i control GX
De Victron Skylla-i control GX is een controlepaneel die het mogelijk maakt om de laadstroom aan te passen en daarnaast de systeem status af te lezen. Dit paneel is geschikt voor alle Skylla-i laders.

€124,95

Informatie
Victron Digital Multi Control 200/200A GX
De Victron Digital Multi Control 200/200A GX is informatie en bedieningspaneel voor Victron Multiplus en Victron Quattro omvomers/laders.

€124,95

Informatie
Mastervolt C3-RS Afstandsbediening/ Controlepaneel
De Mastervolt C3-RS is een afstandsbediening/ controlepaneel voor uw Mass acculader. Op het paneel kunt u de status van de Mass aflezen en met de draaiknop de stroomopname uit het net aanpassen.

€129,95

Informatie
Victron batterij monitor BMV 700 grijs
De Victron batterij monitor BMV 700 geeft inzicht in het stroomverbruik, de laadstatus van de accu (%) en de resterende gebruikstijd van de accu bij het huidige verbruik.

€138,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 2