Acculader voor de golfkar / golf buggy / club car

Een golfkar / golfbuggy opladen of bijladen (onderhoudsladen)? De elektrische golfkar heeft een acculader nodig voor het voltage en laadvermogen passend bij het type buggy, met de juiste adapter en stekker. Er komt nauwgezet maatwerk kijken bij het kopen van een golfkar acculader. Een nieuwe golfkar batterijlader kan toegepast zijn voor een natte of droge loodzuuraccu, voor elektrische spanning van 12V, 24V, 36V of 48V en voor amperages van 15A, 20A, 25A en 30A. Op Acculaders.nl begeleiden wij u bij het kopen van de juiste golfkar batterijlader, met een goede uitleg per merk en model golfkar acculader. Zo maken we ook het kiezen van de juiste instellingen inzichtelijk.

Acculaders.nl heeft naast de hoogfrequente buggy acculader en bijbehorende attributen zoals netsnoer voor Schuko én 110V (de laatste zijn overzees te gebruiken, zoals u mogelijk kent van uw golftrip in Noord-Amerika), ook alle modellen kabels en stekkers in het assortiment. Voor elke toepassing of aansluiting met betrekking tot de elektrische golfkar en zijn accu is de lader inzetbaar. Bij onze acculaders voor golfkarren vindt u vanzelf de uitgebreide mogelijkheden qua adapters en kabels.

Kenmerken van de acculader voor de golfkar

De lader of laders die u ziet staan in deze categorie druppelladers voor de golfkar, hebben alle gewenste eigenschappen van deze tijd. Denk aan een overzichtelijk LED display waarmee u de laadvoortgang heel duidelijk kunt volgen. En denk aan de vele instellingen-op-maat van bijvoorbeeld de AQ-Tron hoogfrequent acculader 12-48V 15-30A, met instelbaar voltage, instelbaar ampèrage en de instelbare, programmeerbare dipswitch (inclusief uitleg in woord en beeld). De laders voor de golfbuggy hebben veelal ook handige standaard instellingen specifiek voor de soort accu, zoals float charge: goed voor én effectief laden én vervolgens effectief bijladen / onderhoudsladen.

De elektrische golfkar – golf buggy / buggy / golf cart / golf car of club car

De meest gebruikte term voor een elektrische golfkar is in Nederland simpelweg golfkar of golf buggy (zie ook onze categorie golf trolley). Golfers spreken overigens meestal gewoon over ‘de buggy’. Over de grens worden golf buggy’s ook wel aangeduid als (electric) golf cart, golf car of club car, maar binnen onze landsgrenzen en in België is golfkar of golfbuggy de meest gangbare benaming.

 

Acculaders voor golfkar

Hoe instellingen wijzigen van de acculader voor de golfkar? Acculaders.nl legt het uit.

Meer over de golf buggy / golfkar | Wat is een golfkar?

Een golfkar / buggy is elektrisch aangedreven, heeft drie of vier wielen, meestal een overkapping en een plexiglas voorruit, heeft open zijkanten en achterkanten, is zo goed als altijd overwegend wit van kleur, heeft beperkte afmetingen en ruimte voor het vervoeren van maximaal twee personen en hun spullen.

Het doel van de golfkar is het eenvoudig kunnen verplaatsen van de golfers zelf, hun clubs, golftassen en overige attributen, tijdens hun partij op de vaak uitgestrekte golfbaan. Ook medewerkers zoals die van de golfbaan zelf (de greenkeeper bijvoorbeeld) gebruiken de buggy.

Voor elke elektrische golfkar de beste acculader

Hoewel de golf buggy met het oog op een soepele doorstroom van de spelers soms zelfs verplicht is te gebruiken, gelden er vaak ook ‘verkeersregels’. De snelheid van de buggy is doorgaans maximaal zo’n 25 kilometer per uur. Ook op bijvoorbeeld bungalowparken doet deze handige, zogeheten handicart regelmatig dienst, uiteraard voor andere logistieke doeleinden dan golf. Elektrische golfkarren zijn er verder van eenvoudig tot ultramodern en met de meest luxe voorzieningen, maar een gemene deler is dat ze normaliter worden aangedreven door een elektromotor. Daarmee zijn ze voorzien van een accu, die behalve bijladen ook goed onderhoud behoeft. De beste acculaders voor de golfkar / golfbuggy? Die vindt u hier!

 

Lees meer
Filter uw productenBlack & Decker acculader / druppellader 6/12V 1.5A
12V accu's tot ± 40 Ah

Deze Black & Decker acculader kan laden en onderhoudsladen voor 6V en 12V loodzuuraccu's van auto, motor, scooter, boot en (onder andere) oldtimer. De laadsnelheid is 1.5A. Eenvoudige, handige, compacte lader, geleverd met zowel eyelets als accuklemmen.
GYS druppellader GYSFLASH 6.24
De GYSFLASH 6.24 (4/6A) is een druppellader met microprocessor voor 6V, 12V en 24V accu’s van motor, auto, oldtimer en o.a. grote bedrijfsvoertuigen. Met een intelligente 7-staps laadcurve + specifieke laadoptie voor kleinere accu’s tot 15 Ah.

€119,95

Informatie
GYS druppellader GYSFLASH 9.24
De GYSFLASH 9.24 (6/9A) is een druppellader met microprocessor voor 6V, 12V en 24V accu’s van kleine en grote voertuigen. Met een intelligente 8-staps laadcurve inclusief Refresh mode voor het opladen van zeer diep ontladen accu's.

€174,95

Informatie
GYS druppellader GYSFLASH 30.12 PL
De GYSFLASH 30.12 PL (500W) is een druppellader voor 12V loodzuuraccu's (15-375Ah) én 12V Lithium LiFePO4 accu's (7-375Ah). Twee laadmodules (7-staps, 8-staps). Met Showroom module, Cold Charge, Recovery en 'Wake Up'. Ook voor Start-Stop.

€289,95

Informatie
GYS druppellader GYSFLASH 10.36/48 PL
De GYSFLASH 10.36/48 PL (500W) is een druppellader voor 36V en 48V loodzuur, en alle lithium (LFP en Li-ion) accu's. Met 8 geavanceerde laadmodules, geschikt voor tal van lichtere vervoersmiddelen zoals e-bike, steps, golfkarretjes en heftrucks.

€309,95

Informatie
GYS acculader BATIUM 25.24
12V accu's tot ± 40 Ah

De Batium 25/24 biedt twee soorten laadcurves: één voor lood-/elektrolyt accu’s (vloeibaar, gel) van 35 tot 350Ah. En een laadcurve voor open loodzuur tractie accu’s van 35 tot 180Ah. Beide voor 6, 12 en 24V. Met SOS Recovery en laden vanaf 1V spanning.

€424,95

Informatie
AQ-TRON Hoogfrequent Acculader 12-48V 15-30A
Deze AQ-Tron hoogfrequent acculader is geschikt voor natte en droge loodzuuraccu's van 12V, 24V, 36V of 48V en bedoeld voor het laden van accu's in golf buggies (golf carts), industriële machines en industriële schoonmaak-apparatuur.

€499,95

Informatie
GYS acculader met voeding GYSFLASH 103.24 CNT FV 5M
De GYSFLASH 103.24 CNT FV is een 'connected' multi acculader - ook voor showroom, diagnose, testen - voor 6/12/24V loodaccu's (GEL, nat, AGM) én LFP 5-1200Ah. Krachtige voeding: max. 100A. Flexibel Voltage. Met USB en SMC. Voor aan muur of hefbrug.

€999,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1