Acculaders 18V | powertools

Acculaders 18V: dat zijn laders voor onder andere powertools. Gereedschapsladers derhalve, van gereedschap van bijvoorbeeld Makita, Bosch, Black & Decker, Hitachi, Dewalt, ELU, AEG, Atlas Copco, Milwaukee en Metabo. Alle opladers met adapter voor 18 volts gereedschap en hun accu's, vindt u hier. Voor Li-ion, Ni-MH en Ni-CD.

Onze merkladers én universele laders zijn er voor gereedschapsaccu's van alle soorten 18V batterijen: Ni-MH, Ni-CD en Li-ion. Ze zijn er in de vorm van een basisstation met batterijmodule, zodat ze compatibel zijn met meerdere merken en modellen gereedschap, ook die met een lager voltage dan achttien (vanaf 7,2V). Maar ook veelal merkspecifiek.

18V acculaders voor gereedschap met Li-ion, Ni-MH en Ni-CD accu

De uitgangsspanning van de laders voor toepassingen zoals gereedschap en powertools ligt normaliter tussen de 7.2V en 18V. De uitgangsstroom verschilt per oplader en het type gereedschap waarvoor de lader kan worden gebruikt. Verder zijn alle laders voor gereedschap die op Acculaders.nl staan beveiligd, zoals tegen piekstroom/overbelasting, oververhitting en kortsluiting. Een andere gemene deler is (doorgaans) het compacte, lichtgewicht formaat.

18 volts opladers | 18V lader met adapter

 

18V lader voor powertools kopen?

Acculaders.nl heeft in het grote assortiment met acculaders natuurlijk ook alle merken 18V laders voor gereedschap. Denk aan: 18V opladers en adapters voor powertools zoals de accuboormachine, decoupeerzaag, schuurmachine, tacker of vergelijkbaar tuin- en overig gereedschap. U krijgt van ons de juiste informatie, en een uitgebreide keus aan zowel merkladers als compatibel gereedschapsladers. Voor een mooie prijs (checkt u zelf). En we verzenden uw nieuwe acculader direct na uw bestelling rechtstreeks uit ons eigen magazijn. U ontvangt de 18 volts lader vervolgens via PostNL op het door u opgegeven adres (thuis, bij de garage of elders, wat u wilt). Zie hier ons uitgebreide productassortiment met 18V gereedschapsladers voor powertools zoals van Makita, Black & Decker, Bosch, Hitachi, Dewalt, Metabo en alle andere bekende merken.

 

Lees meer
Filter uw producten

AC adapter 16V / 1A voor powertools
Gereedschapslader (compatible) 16V voor het laden van diverse powertools en tuingereedschap. Voor Li-ion accu's en specifiek voor gereedschap met plug van 5,5 bij 2,5 mm. Laadvermogen 1A.
Black & Decker AC adapter 18V 0,21A voor powertools
Hoogwaardige AC adapter van Black & Decker 18V voor het laden van (o.a.) Black & Decker powertools, gereedschap en tuingereedschap, zoals de Black & Decker EPC18CA, EPC186, EPC18 en AST18XC. Laadvermogen van deze gereedschapslader: 0,21A.
PowerSmart Acculader Module voor B&D, Dewalt, Firestorm
Laadmodule Model ATP9096: één van de adapters voor op het PowerSmart basislaadstation voor 7,2 - 18V gereedschap. Geschikt voor Black&Decker, Dewalt, Firestorm apparaten met Ni-Cd/Ni-MH accu. De combinatie basisstation met module vervangt losse opladers!
PowerSmart Acculader Module voor Makita 2
Laadmodule Model ATP1430: één van de adapters voor op het PowerSmart basislaadstation voor 7,2 - 18V gereedschap. Geschikt voor meerdere (o.a.) Makita-apparaten met 14.4V Li-on accu. De combinatie basisstation met module vervangt losse opladers!
PowerSmart Acculader Module voor Makita 3
Deze laadmodule is één van de adapters voor op het universele PowerSmart basislaadstation voor 7,2 - 18V gereedschap. Geschikt voor meerdere Makita-apparaten met Li-on accu. De combinatie van basisstation met module vervangt losse opladers!
PowerSmart Acculader Module voor Makita 1
Deze laadmodule is één van de adapters voor op het universele PowerSmart basislaadstation voor 7,2 - 18V gereedschap. Geschikt voor o.a. meerdere Makita-apparaten met Ni-Cd of Ni-MH accu. De combinatie van basisstation met module vervangt losse opladers!
PowerSmart Acculader Module voor AEG 1
Deze laadmodule is één van de adapters voor op het universele PowerSmart basislaadstation voor 7,2 - 18V gereedschap. Geschikt voor o.a. meerdere AEG-apparaten met Li-on accu. De combinatie van basisstation met module vervangt losse opladers!
Acculader gereedschap 1,2 - 18V | Ni-MH | Ni-CD Makita
Deze acculader is er voor het opladen van (o.a.) Makita gereedschap van 1,2 - 18 volt met een Ni-CD of Ni-MH insteekbatterij. Een praktisch, mini, licht en compatibel laadstation.
Acculader gereedschap 1,2 - 18V | Ni-MH | Ni-CD Dewalt
Deze acculader is er voor het opladen van (o.a.) Dewalt gereedschap van 1,2 - 18 volt met een Ni-CD of Ni-MH insteekbatterij. Een praktisch, mini, licht en compatibel laadstation.
Acculader gereedschap 10,8-12V | Li-ion accu Black&Decker
Deze acculader is er voor het opladen van Black&Decker gereedschap van 10,8 - 12 volt met een Li-ion batterij. Een praktisch, mini, licht en compatibel laadstation(netje).
Acculader gereedschap 18V | Li-ion accu Makita
Deze acculader is er voor het opladen van (o.a.) Makita gereedschap van 18 volt met een Li-ion (opschuif)batterij. Een praktisch, mini, licht en compatibel laadstation.
Acculader gereedschap 18V | Li-ion accu Hitachi
Deze acculader is er voor het opladen van (o.a.) Hitachi gereedschap van 18 volt met een Li-ion insteekbatterij. Een praktisch, mini, licht en compatibel laadstation.
*Incl. btw
Pagina 1 van 3