Opladers voor gereedschap

U zoekt een oplader voor uw gereedschap: een lader voor uw Bosch, Makita, Hitachi, Dewalt, ELU, AEG, Atlas Copco, Milwaukee, Metabo of Black & Decker gereedschapsaccu? Alle gereedschapsladers  van en voor alle bekende merken vindt u hier. Deze merkladers én universele laders zijn er voor gereedschapsaccu's van de soorten Ni-MH, Ni-CD en Li-ion. Ze bestaan vaak uit een basisstation met batterijmodule, zodat ze compatibel zijn met meerdere merken en modellen gereedschap (7,2 - 18V). Ook verkopen we gereedschapsopladers die specifiek geschikt zijn voor bijvoorbeeld één of meerdere apparaten van Makita, Hitachi, Dewalt, Metabo, ELU, AEG, Atlas Copco, Milwaukee, Bosch of Black & Decker. Onze laders voor powertools bieden veel laadvermogen en veel gebruiksgemak.

Universele oplaadstations voor de accu's van gereedschap bieden ruimte voor het plaatsen van meerdere soorten batterijmodules. Hiermee kunt u tot meerdere merken en modellen gereedschap opladen, zonder daarvoor telkens apart een afzonderlijke lader voor de betreffende powertool te hoeven kopen.

Acculaders voor gereedschap met Li-ion, Ni-MH en Ni-CD accu

Acculaders.nl vermeldt de modellen powertool / gereedschappen van de genoemde merken telkens bij de oplader die we verkopen. Zo vindt u snel de mogelijkheden waaruit u kunt kiezen. Ook vermelden we al op onze site per oplader uitgebreid hoe deze werkt, zoals met betrekking tot de oplaadstatus en LED indicatie. Vanzelfsprekend vermelden we er ook de voltages en andere specificaties bij, met betrekking tot de diverse gereedschappen en hun Li-ion, Ni-MH en Ni-CD accu's.

Gereedschapsladers voor 7,2 tot 18 volt

De uitgangsspanning van de laders voor deze soort toepassingen ligt normaliter tussen de 7.2V en 18V. De uitgangsstroom verschilt per oplader en het type gereedschap waarvoor de lader kan worden gebruikt. Verder zijn alle laders voor gereedschap die op Acculaders.nl staan beveiligd, zoals tegen piekstroom/overbelasting, oververhitting en kortsluiting. Een andere gemene deler is (doorgaans) het compacte, lichtgewicht formaat.

Nieuwe acculader bestellen voor uw gereedschap?

Acculaders.nl is gespecialiseerd in werkelijk allerlei soorten batterijladers voor allerlei toepassingen. Van acculaders voor auto en motor tot golfkar, van laptop opladers en maritieme laders tot deze opladers voor gereedschap. Denk in deze laatste categorie aan laders voor uiteenlopende powertools zoals de accuboormachine, decoupeerzaag, schuurmachine, tacker of vergelijkbaar tuin- en overig gereedschap. Het voordeel van deze specialisatie is meervoudig: u krijgt van ons de juiste informatie, een uitgebreide keus aan zowel merkladers als compatibel gereedschapsladers, vanwege onze scherpe inkoop een uitstekende prijs, en we verzenden uw nieuwe acculader direct na uw bestelling rechtstreeks uit ons eigen magazijn. De lader wordt vervolgens snel via PostNL op het door u opgegeven adres geleverd (eventueel ook op het werk)!

Kijk snel verder voor een reserve of nieuwe accu oplader voor uw gereedschap / powertool van onder meer Bosch, Makita, Hitachi, Dewalt, ELU, AEG, Atlas Copco, Milwaukee, Metabo en/of Black & Decker!

 

Lees meer
Filter uw producten

AC adapter 16V / 1A voor powertools
Gereedschapslader (compatible) 16V voor het laden van diverse powertools en tuingereedschap. Voor Li-ion accu's en specifiek voor gereedschap met plug van 5,5 bij 2,5 mm. Laadvermogen 1A.
Black & Decker AC adapter 18V 0,21A voor powertools
Hoogwaardige AC adapter van Black & Decker 18V voor het laden van (o.a.) Black & Decker powertools, gereedschap en tuingereedschap, zoals de Black & Decker EPC18CA, EPC186, EPC18 en AST18XC. Laadvermogen van deze gereedschapslader: 0,21A.
PowerSmart Acculader Module voor B&D, Dewalt, Firestorm
Laadmodule Model ATP9096: één van de adapters voor op het PowerSmart basislaadstation voor 7,2 - 18V gereedschap. Geschikt voor Black&Decker, Dewalt, Firestorm apparaten met Ni-Cd/Ni-MH accu. De combinatie basisstation met module vervangt losse opladers!
PowerSmart Acculader Module voor Makita 2
Laadmodule Model ATP1430: één van de adapters voor op het PowerSmart basislaadstation voor 7,2 - 18V gereedschap. Geschikt voor meerdere (o.a.) Makita-apparaten met 14.4V Li-on accu. De combinatie basisstation met module vervangt losse opladers!
PowerSmart Acculader Module voor Makita 3
Deze laadmodule is één van de adapters voor op het universele PowerSmart basislaadstation voor 7,2 - 18V gereedschap. Geschikt voor meerdere Makita-apparaten met Li-on accu. De combinatie van basisstation met module vervangt losse opladers!
PowerSmart Acculader Module voor Makita 1
Deze laadmodule is één van de adapters voor op het universele PowerSmart basislaadstation voor 7,2 - 18V gereedschap. Geschikt voor o.a. meerdere Makita-apparaten met Ni-Cd of Ni-MH accu. De combinatie van basisstation met module vervangt losse opladers!
PowerSmart Acculader Module voor AEG 1
Deze laadmodule is één van de adapters voor op het universele PowerSmart basislaadstation voor 7,2 - 18V gereedschap. Geschikt voor o.a. meerdere AEG-apparaten met Li-on accu. De combinatie van basisstation met module vervangt losse opladers!
Acculader gereedschap 1,2 - 18V | Ni-MH | Ni-CD Makita
Deze acculader is er voor het opladen van (o.a.) Makita gereedschap van 1,2 - 18 volt met een Ni-CD of Ni-MH insteekbatterij. Een praktisch, mini, licht en compatibel laadstation.
Acculader gereedschap 1,2 - 18V | Ni-MH | Ni-CD Dewalt
Deze acculader is er voor het opladen van (o.a.) Dewalt gereedschap van 1,2 - 18 volt met een Ni-CD of Ni-MH insteekbatterij. Een praktisch, mini, licht en compatibel laadstation.
Acculader gereedschap 10,8-12V | Li-ion accu Black&Decker
Deze acculader is er voor het opladen van Black&Decker gereedschap van 10,8 - 12 volt met een Li-ion batterij. Een praktisch, mini, licht en compatibel laadstation(netje).
Acculader gereedschap 18V | Li-ion accu Makita
Deze acculader is er voor het opladen van (o.a.) Makita gereedschap van 18 volt met een Li-ion (opschuif)batterij. Een praktisch, mini, licht en compatibel laadstation.
Acculader gereedschap 18V | Li-ion accu Hitachi
Deze acculader is er voor het opladen van (o.a.) Hitachi gereedschap van 18 volt met een Li-ion insteekbatterij. Een praktisch, mini, licht en compatibel laadstation.
*Incl. btw
Pagina 1 van 3