HTC

HTC biedt innovatieve producten op het gebied van smartphones en gebruikservaring. HTC staat bekend om het mooie design en de praktische toepasbaarheid van haar mobiele telefoons. Behalve telefoons richt HTC zich ook op daarmee gepaard gaande producten en services zoals 5G, opladers en andere accessoires.

Een oplader voor de HTC vind je op Acculaders.nl. Bestellingen die binnen zijn vóór 22:00 gaan diezelfde dag, rechtstreeks vanuit ons eigen magazijn, nog naar het opgegeven adres. Behalve morgen laten bezorgen is ook afhalen van de bestelde producten mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces en we leggen het alvast klaar. Hetzelfde geldt behalve voor HTC laders en producten ook voor de vele andere merken binnen ons grote aanbod aan producten voor acculaden in (heel) brede zin van het woord.

 

Lees meer
Filter uw producten

HTC USB-C snellader 2,5A - Zwart
Lichtgewicht HTC snellader voor (in elk geval) HTC U Play, HTC U Ultra en HTC 10 apparaten. Adapter met USB-A uitgang plus USB-kabel van 1 meter met USB-C plug voor in het betreffende HTC apparaat. Max. laadvermogen: 12,5W.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1