REMA

REMA is een Duitse fabrikant van hoogwaardige stekkers en stopcontacten voor uiteenlopende toepassingen. Wij verkopen voornamelijk de stekkers en aansluitingen van REMA. Stekkers van REMA kenmerken zicht door een hoge mechanische bestendigheid, bescherming tegen vuil, trillingen, vocht, zuren en Uv-straling en een stabiele connectie; voor een lange levensduur. REMA producten kopen kan op Acculaders.nl. Wij leveren uit eigen voorraad.

Bestellingen vóór 22:00 versturen wij diezelfde dag nog uit. Behalve morgen laten bezorgen is ook afhalen van de bestelde producten mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces en we zorgen dat het klaar ligt!

REMA goedkoop kopen op Acculaders.nl

Acculaders.nl zorgt voor goedkope REMA producten. Zoals vele uitvoeringen van een REMA contact of handvat voor de Eurostekker van dit merk. De verzending van uw bestelling laten wij verzorgen via DHL en PostNL. Voor een zorgvuldige verpakking met aandacht zorgen wij natuurlijk zelf. Net als u zijn ook wij zuinig op al onze producten - zeker als deze overgaat in uw handen.

Deze online shop biedt een van de grootste assortimenten aan acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters, laadkabels, laadpalen en onder andere lasapparatuur. In deze webshop zijn ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten te vinden; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of - apparaat. Daarnaast kunt u hier online alles kopen voor montage, communicatie en monitoring rondom het opladen van accu en batterij(en). Daaronder ook accessoires voor stroom opwekken en laden via solar of windergie.

 

Lees meer
REMA Contact voor Eurostekker FT80 - Mannelijk - 16mm2
Dit REMA contact is geschikt voor de mannelijke REMA Eurostekker type FT80. De diameter van het contact t.b.v. de kabelaansluiting is 16mm2. Bedoeld voor gebruik als reserve-onderdeel of ter vervanging van een kapot contact.
REMA Contact voor Eurostekker 80A - Mannelijk - 16mm2
Dit REMA contact is geschikt voor de mannelijke REMA Eurostekker type 80A. De diameter van het contact t.b.v. de kabelaansluiting is 16mm2. Bedoeld voor gebruik als reserve-onderdeel of ter vervanging van een kapot contact.
REMA Contact voor Eurostekker 80A - Mannelijk - 25mm2
Dit REMA contact is geschikt voor de mannelijke REMA Eurostekker type 80A. De diameter van het contact t.b.v. de kabelaansluiting is 25mm2. Bedoeld voor gebruik als reserve-onderdeel of ter vervanging van een kapot contact.
REMA Handvat voor Eurostekker FT80
Dit REMA handvat is geschikt voor de REMA Eurostekkers van het type FT80. U kunt hiermee de stekker gemakkelijk en veilig lostrekken van de aansluiting.
REMA Handvat voor Eurostekker 80A
Dit REMA handvat is geschikt voor de REMA Eurostekkers van 80A. U kunt hiermee de stekker gemakkelijk en veilig lostrekken van de aansluiting.
REMA Handvat voor Eurostekker 160A en 320A
Dit REMA handvat is geschikt voor de REMA Eurostekkers van 160A en van 320A. U kunt hiermee de stekker gemakkelijk en veilig lostrekken van de aansluiting.
REMA Contact voor Eurostekker FT80 - Mannelijk - 25mm2
Dit REMA contact is geschikt voor de mannelijke REMA Eurostekker type FT80. De diameter van het contact t.b.v. de kabelaansluiting is 25mm2. Bedoeld voor gebruik als reserve-onderdeel of ter vervanging van een kapot contact.
REMA Extra Contact/ Auxiliary Contact voor Eurostekker Air 320A - Vrouwelijk
Dit REMA extra contact/ auxiliary contact is geschikt voor de vrouwelijke REMA Eurostekker type Air 320A. Bedoeld voor gebruik als reserve-onderdeel of ter vervanging van een kapot contact.
REMA Extra Contact/ Auxiliary Contact voor Eurostekker Air 160A - Vrouwelijk
Dit REMA extra contact/ auxiliary contact is geschikt voor de vrouwelijke REMA Eurostekker type Air 160A. Bedoeld voor gebruik als reserve-onderdeel of ter vervanging van een kapot contact.
REMA Extra Contact/ Auxiliary Contact voor Eurostekker Air 80A - Vrouwelijk
Dit REMA extra contact/ auxiliary contact is geschikt voor de vrouwelijke REMA Eurostekker type Air 80A. Bedoeld voor gebruik als reserve-onderdeel of ter vervanging van een kapot contact.
REMA Extra contact set/ auxiliary contact kit voor REMA Euro 160A Mannelijk
Met deze extra contact set/ auxiliary contact kit voor REMA Eurostekker 160A mannelijke stekkers kunt u een extra aansluiting maken op uw REMA stekker. De aansluiting kan aangesloten worden met 1 tot 4mm2 kabels.
REMA Contact voor Eurostekker FT80 - Vrouwelijk - 25mm2
Dit REMA contact is geschikt voor de vrouwelijke REMA Eurostekker type FT80. De diameter van het contact t.b.v. de kabelaansluiting is 25mm2. Bedoeld voor gebruik als reserve-onderdeel of ter vervanging van een kapot contact.
*Incl. btw
Pagina 1 van 8