Accessoires voor laadkabels

We hebben een aantal accessoires beschikbaar voor uw laadkabel. De accessoires zijn veelal bedoeld voor het netjes opbergen van uw laadkabel thuis of onderweg in de auto. 

Opbergtas
De opbergtas van Ratio is bedoeld om uw laadkabel netjes en schoon mee te kunnen nemen in de achterbak van uw auto. De tas heeft twee grote voordelen. Uw kabel blijft netter/ schoner en deze is makkelijker mee te nemen dan een losse kabel in de achterbak. Een losse kabel komt snel ergens tussen te zitten en dan moet u moeite doen om deze uit de achterbak te halen. Een kabel in een tas heeft dit probleem niet. 

Stekkerhouder
De stekkerhouder is bedoeld om uw kabel netjes op te kunnen bergen. De kabel zelf kan ergens overheen gehangen worden en de stekker kan gemakkelijk in de houder geplaatst worden zodat deze droog en vuilvrij kan worden opgeborgen.  

Kabelhouder
De kabelhouder is een houder waarop u uw gehele kabel kunt opbergen. U kunt de kabel gemakkelijk om de houden heen slaan en de stekker in de stekkerhouder plaatsen. Zodoende blijft uw kabel netjes en de stekker schoon en droog. 

De stekkerhouder en de kabelhouder zijn beide bedoeld voor zowel binnen - als buiten gebruik.
Lees meer
Filter uw productenRatio aansluitkabels voor Locking Actuator
Ratio aansluitkabels bedoeld om de Locking Actuator aan te sluiten op uw laadstation.
Ratio verlengde kabel - 1 meter
Wilt u een langere laadkabel dan de standaard kabellengte genoemd bij het product? Voeg dan dit product toe aan uw bestelling. Wilt u een 2 meter langere kabel? Voeg dit product dan 2 keer toe aan uw bestelling.
Ratio Stekkerhouder laadkabel type 1
Met deze stekkerhouder voor laadkabels van het type 1 kunt u uw kabel netjes achterlaten bij uw dagelijkse laadplek. De stekker van uw kabel blijft netjes en water kan er niet inlopen doordat de houder schuin naar beneden gericht is.
Ratio Stekkerhouder laadkabel type 2
Met deze stekkerhouder voor laadkabels van het type 2 kunt u uw kabel netjes achterlaten bij uw dagelijkse laadplek. De stekker van uw kabel blijft netjes en water kan er niet inlopen doordat de houder schuin naar beneden gericht is.
Charge Amps Stekkerhouder laadkabel type 1 - recht
Met deze stekkerhouder voor laadkabels van het type 1 kunt u uw kabel netjes achterlaten bij uw dagelijkse laadplek. De stekker van uw kabel blijft netjes en schoon omdat deze aan de open zijde in de houder zit.
Charge Amps Stekkerhouder laadkabel type 2 - recht
Met deze stekkerhouder voor laadkabels van het type 2 kunt u uw kabel netjes achterlaten bij uw dagelijkse laadplek. De stekker van uw kabel blijft netjes en schoon omdat deze aan de open zijde in de houder zit.
Mastervolt Verloopstekker CEE naar CEE-7/7
Mastervolt verloopstekker van CEE naar CEE-7/7 (Schuko). Met deze Mastervolt adapter/verloopstekker kunt u uw normale/ Schuko verlengsnoer of apparaat aansluiten op een CEE stopcontact of CEE verlengsnoer.
Mastervolt Verloopstekker CEE-7/7 naar CEE
Mastervolt verloopstekker van CEE-7/7 (Schuko) naar CEE met spanningsindicatie. Met deze Mastervolt adapter/verloopstekker kunt u uw CEE verlengsnoer aansluiten op een normaal stopcontact (schuko) of normaal verlengsnoer.
Ratio Voedingskabel voor laadstation met CEE stekker - 1 x 16A
Ieder laadstation (ook wel homebox of EV wandlader genoemd) van Ratio is aan te sluiten op een CEE stopcontact. Afhankelijk van het model laadstation kiest u een CEE voedingskabel. Dit is de 1 x 16A blauwe variant.
Zybbit autosleutel anti-diefstal beschermhoes bruin
Voorkom dat uw auto gestolen wordt door gebruik te maken van de Zybbit autosleutel anti-diefstal beschermhoes in de kleur bruin. Dit fraai vormgegeven anti-diefstal etui zorgt ervoor dat uw sleutelcode beschermd blijft voor dieven.
Zybbit autosleutel anti-diefstal beschermhoes zwart
Voorkom dat uw auto gestolen wordt door gebruik te maken van de Zybbit autosleutel anti-diefstal beschermhoes in de kleur zwart. Dit fraai vormgegeven anti-diefstal etui zorgt ervoor dat uw sleutelcode beschermd blijft voor dieven.
Ratio Laadkabel vergrendeling in outlet
Deze Ratio Locking Actuator zorgt voor een vergrendeling van uw laadkabel in de outlet. Hierdoor kan uw laadkabel nooit gestolen worden.
*Incl. btw
Pagina 1 van 4