Accessoires voor laadkabels

We hebben een aantal accessoires beschikbaar voor uw laadkabel. De accessoires zijn veelal bedoeld voor het netjes opbergen van uw laadkabel thuis of onderweg in de auto. 

Opbergtas
De opbergtas van Ratio is bedoeld om uw laadkabel netjes en schoon mee te kunnen nemen in de achterbak van uw auto. De tas heeft twee grote voordelen. Uw kabel blijft netter/ schoner en deze is makkelijker mee te nemen dan een losse kabel in de achterbak. Een losse kabel komt snel ergens tussen te zitten en dan moet u moeite doen om deze uit de achterbak te halen. Een kabel in een tas heeft dit probleem niet. 

Stekkerhouder
De stekkerhouder is bedoeld om uw kabel netjes op te kunnen bergen. De kabel zelf kan ergens overheen gehangen worden en de stekker kan gemakkelijk in de houder geplaatst worden zodat deze droog en vuilvrij kan worden opgeborgen.  

Kabelhouder
De kabelhouder is een houder waarop u uw gehele kabel kunt opbergen. U kunt de kabel gemakkelijk om de houden heen slaan en de stekker in de stekkerhouder plaatsen. Zodoende blijft uw kabel netjes en de stekker schoon en droog. 

De stekkerhouder en de kabelhouder zijn beide bedoeld voor zowel binnen - als buiten gebruik.
Lees meer
Ratio Stekkerhouder laadkabel type 1
Met deze stekkerhouder voor laadkabels van het type 1 kunt u uw kabel netjes achterlaten bij uw dagelijkse laadplek. De stekker van uw kabel blijft netjes en water kan er niet inlopen doordat de houder schuin naar beneden gericht is.
Ratio Stekkerhouder laadkabel type 2
Met deze stekkerhouder voor laadkabels van het type 2 kunt u uw kabel netjes achterlaten bij uw dagelijkse laadplek. De stekker van uw kabel blijft netjes en water kan er niet inlopen doordat de houder schuin naar beneden gericht is.
Ratio Opbergtas voor uw laadkabel
Met deze mooie opbergtas voor uw laadkabel houdt u uw laadkabel netjes en schoon en de kabel is tevens beter op te bergen in de achterbak van de auto.
Ratio Kabelhouder laadkabel type 1
Met deze kabelhouder voor laadkabels van het type 1 kunt u uw kabel netjes achterlaten bij uw dagelijkse laadplek. De stekker van uw kabel blijft netjes en water kan er niet inlopen door de montage onder de houder.
Ratio Kabelhouder laadkabel type 2
Met deze kabelhouder voor laadkabels van het type 2 kunt u uw kabel netjes achterlaten bij uw dagelijkse laadplek. De stekker van uw kabel blijft netjes en water kan er niet inlopen door de montage onder de houder.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1