Zybbit

Zybbit B.V. is het familiebedrijf achter de Zybbit anti-diefstal sleutel-etuis voor auto's. Het bedrijf is opgericht in 2018 en in 2020 overgenomen door de Gebroeders Niesten. In de Zybbit etui kunt u uw autosleutel met keyless-entry veilig opbergen. 'Veilig' in de zin dat dit voorkomt dat criminelen de signalen van de autosleutel kunnen opvangen. Anti relay attack, anti skim, anti diefstal! Kortom, Zybbit helpt met zijn autosleutel-etuis het stelen van keyless-entry auto's voorkomen.

Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V. Wij bieden goedkopere, compatibel merken en natuurlijk vooral ook de A-merken van hoogwaardige kwaliteit. De producten die wij online verkopen, zijn gericht op acculaden en onderhoudsladen in de meest brede zin van het woord. Zie desgewenst ook ons menu:

Zybbit kopen

Uw pakket met product(en) van Zybbit is in deze webshop in goede handen. Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V. Bestellingen vóór 22:00 versturen we diezelfde dag naar het opgegeven adres. Scroll verder en bekijk onze producten van Zybbit!

 

Lees meer
Zybbit autosleutel anti-diefstal beschermhoes zwart
Voorkom dat uw auto gestolen wordt door gebruik te maken van de Zybbit autosleutel anti-diefstal beschermhoes in de kleur zwart. Dit fraai vormgegeven anti-diefstal etui zorgt ervoor dat uw sleutelcode beschermd blijft voor dieven.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1