Grote Victron MultiPlus-II acties!

  • Geplaatst op
Grote Victron MultiPlus-II acties!

Profiteer t/m 31 december 2023 van één van onze MultiPlus-II 2+1 gratis (!) acties of één van onze MultiPlus-II + gratis (!) Cerbo GX acties.

Vier grote (!) Victron Multiplus-II aanbiedingen, op Acculaders.nl.


Geldig t/m 31 december en: zolang de voorraad strekt!

In samenwerking met Victron Energy biedt Acculaders.nl vier aantrekkelijke aanbiedingen, gericht op 1-fase en 3-fase energieopslagsystemen (ESS). Namelijk twee MultiPlus-II 2+1 acties, evenals twee MultiPlus-II + gratis Cerbo GX acties. Deze tijdelijke acties zien er als volgt uit.


Victron ESS Actie 1 | 2+1 gratis | MultiPlus-II 48/3000 (3 fase, 48V)

Koop 2 x de 3-fase MultiPlus-II omvormer/lader combinatie 48/3000/35-32 en ontvang er één geheel gratis. Alleen geldig voor een 3-fase energieopslagsysteem (ESS).

Naar de aanbieding.


Victron ESS Actie 2 | 2+1 gratis | MultiPlus-II 48/5000 (3 fase, 48V)

De bovenstaande unieke aanbieding is er óók voor de MultiPlus-II 48/5000/70-50.

Naar de aanbieding.


Voor meer informatie over wat een ESS is en hoe dit werkt, klik hier.


Victron ESS Actie 3 | Gratis Cerbo GX bij een MultiPlus-II 48/3000 (1 fase, 48V)

Koop de 1-fase MultiPlus-II omvormer/lader combinatie 48/3000/35-32 en ontvang er geheel gratis een Cerbo GX bij. Alleen geldig voor een 1-fase energieopslagsysteem (ESS).

Naar de aanbieding.

 


Victron ESS Actie 4 | Gratis Cerbo GX bij een MultiPlus-II 48/5000 (1 fase, 48V)

De bovenstaande unieke aanbieding is er óók voor de MultiPlus-II 48/5000/70-50.

Naar de aanbieding.


Waarom deze Victron MultiPlus-II acties?

Een Energy Storage System of energieopslagsysteem (ESS) neemt sterk in populariteit toe; zowel in het bedrijfsleven als bij particulieren thuis. Steeds meer ondernemingen en huishoudens investeren in zonnepanelen, die ook steeds meer stroom opwekken. In plaats van deze zelf opgewekte zonne-energie terug te leveren aan het vaste net, kunt u deze ook thuis opslaan; voor eigen gebruik 's avonds of op een ander later moment. Door de afbouw van de salderingsregeling, de komende jaren, kiezen steeds meer mensen voor zo’n ESS. Sterker nog, naar verwachting wordt het gebruik daarvan zelfs de norm. In plaats van steeds minder terug te ontvangen voor de zelf opgewekte energie, kunt u met een ESS deze energie ook thuis opslaan voor eigen gebruik – op een later moment. En de omvormer/lader MultiPlus-II is het belangrijkste onderdeel van zo’n (Victron) energieopslagsysteem.

LEES MEER OP ONZE ACTIEPAGINA'S! Zie de doorverwijzingen hierboven.