Ratio Laadkabel type 1 - 1 fase 16A - 6 meter

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
31212B
EAN:
8718375366042
Levertijd:
1 tot 2 weken
Beschikbaarheid:
Snel geleverd
Laadkabel type 1 - geschikt voor elektrische auto’s met een Type 1 aansluiting aan autozijde. Met een 6 meter kabel bent u wat flexibeler als het gaat om parkeren bij een laadpunt.

Lees meer

Bestel binnen:

en uw bestelling wordt vandaag verstuurd!
€240,00
Incl. btw

Laadkabel type 1 - 1 fase 16A - 6 meter

Deze laadkabel type 1 naar type 2 is geschikt voor elektrische auto’s met een Type 1 (ook wel Yazaki genoemd) IEC 62196-1 aansluiting aan de zijde van de auto.

Waterdicht
De laadkabels zijn spatwaterdicht. Als de kabel is aangesloten op de auto en op de laadbox dan is deze waterdicht (spatwaterdicht) en veilig om te gebruiken in alle weertypes.

Bewaartip
Gebruikt u de kabel niet, bewaar deze dan in een droge omgeving (bijvoorbeeld in de auto). U kunt ervoor kiezen de kabel in een kabeltas op te bergen. Daarmee houdt u de kabel netter en ook uw spullen in de achterbak blijven beter gescheiden van de kabel. Een losse kabel in uw achterbak kan soms onhandig zijn.

Voordelen en nadelen van een langere kabel
Met een 6 meter kabel bent u wat flexibeler als het gaat om parkeren bij een laadpunt. U kunt dan veelal zowel vooruit als achteruit parkeren bij een laadbox. 
Het nadeel van een wat langere kabel is dat de kabel wat zwaarder is en dat u de kabel daarmee wat minder makkelijk opbergt. 

Stekker type 1 (autozijde): type 1 Female
Stekker type 2 (laadpaalzijde): type 2 Male
Merk: Ratio Electric
Lengte: 6 meter 
Fase: 1 fasig  

Maximale amperage/vermogen : 1x16A / 3.6kW

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen

Tags