Delta-Q

Delta-Q is een fabrikant van robuuste en krachtige acculaders voor zeer uiteenlopende toepassingen. De laders van Delta-Q worden ook door veel bekende fabrikanten zoals John Deere, Polaris en Yamaha toegepast in hun voertuigen en vaartuigen. De laders van Delta-Q worden getest op de meest extreme omstandigheden zodat het product in alle mogelijke situaties blijft werken.

 

Delta-Q producten kopen

Zoek via het filter op voltage, capaciteit / ampèrage / accuvermogen Ah en type accu waarvoor de acculader van Delta-Q gemaakt is. Dit merk op Acculaders.nl maakt robuuste laders voor onder andere deze batterijen: natte loodzuur, Gel, Calcium, AGM, onderhoudsvrij (MF, Maintenance Free) en Lithium / Li-ion.

Delta-Q producten zijn bij ons leverbaar uit eigen voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt uw aankoop al bijna verzendklaar in ons magazijn in Beverwijk. Het online kopen van een product van Delta-Q of ander merk is in deze webshop voordelig: wij hanteren de laagst mogelijke prijzen. De verzending van uw bestelling gebeurt via DHL en PostNL.

Morgen laten bezorgen of direct afhalen
Uw pakket met product(en) van Delta-Q en/of ander kwaliteitsmerk is in goede handen. Een aankoop op Acculaders.nl vóór 22:00 wordt diezelfde dag verzonden. Afhalen kan ook. Geef dit aan bij uw bestelling en we leggen deze alvast voor u klaar.

Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V. Deze online shop biedt een van de grootste assortimenten aan opladers, acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters, laadkabels, laadpalen en onder andere lasapparatuur. In deze webshop zijn ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten te vinden; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of - apparaat. Bovendien leveren we alles voor montage, communicatie en monitoring rondom opladen. Zoals ook voor laden via zonne- en windenergie.

 

Lees meer
Filter uw producten
Delta-Q IC900 48V/ 20A Acculader IP66
Robuuste 48V Acculader 20A

De Delta-Q IC900 is een 48V acculader voor loodzuur en lithium accu's met een laadvermogen van 20A. De laders van Delta-Q zijn zeer robuust en kunnen tegen een stootje.

€874,95

Informatie
Delta-Q IC1200 48V/ 25A Acculader IP66
Robuuste 48V Acculader 25A

De Delta-Q IC1200 is een 48V acculader voor loodzuur en lithium accu's met een laadvermogen van 25A. De laders van Delta-Q zijn zeer robuust en kunnen tegen een stootje.

€999,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1