Webasto

Webasto is een Duits kwaliteitsmerk met een lange automotive geschiedenis. Misschien kent u Webasto van de open daken in auto's. Wellicht dat u Webasto niet kent van haar laadstations. De laadstations van Webasto zijn echter van hoogwaardige kwaliteit en zeker de moeite waard om te bekijken als u op zoek bent naar een goed laadstation voor uw elektrische auto of plug-in hybride auto.

Innovatief ontwerp en vele functionaliteiten
De laadstations van Webasto vallen op door een innovatief ontwerp en een uitgebreide lijst aan functionaliteiten. U bent zeker van een goed product als u kiest voor Webasto.

Garantie
Ook als het gaat om garantie dan zit u bij Webasto goed. U ontvangt 3 jaar garantie op uw aankoop en de afhandeling van garantie verloopt ook snel en direct. Garantie verloopt altijd op carry in basis wat inhoudt dat u zelf het laadstation moet opsturen naar Webasto.

Lees meer
Filter uw producten

Webasto laadkabel type 2 - 3 fase 32A - 4,5 meter
Deze hoogwaardige kwaliteit Webasto oplaadkabel is geschikt voor elektrische auto's met een Type 2 aansluiting aan de zijde van de auto. Deze laadkabel kan gebruikt worden voor het laden tot 3 x 32A (22,2KWh).

€229,95

Informatie
Webasto laadkabel type 2 - 3 fase 32A - 4,5 meter + Kabeltas
Deze hoogwaardige kwaliteit Webasto oplaadkabel is geschikt voor elektrische auto's met een Type 2 aansluiting aan de zijde van de auto. Deze laadkabel kan gebruikt worden voor het laden tot 3 x 32A (22,2KWh). Inclusief kabeltas.

€339,95

Informatie
Webasto Stand Solo
De Webasto Stand Solo is een mooi vormgegeven laadpaal voor de montage van een enkele Webasto wandlader.

€559,95

Informatie
Webasto Pure Black Edition 11 kW
De Webasto Pure Black Edition 11 kW is een hoogwaardig en mooi vormgegeven laadstation geschikt voor auto's met een type aansluiting aan autozijde. Deze laadbox kan met 1 of 3 fase laden met maximaal 11 kW aan laadvermogen.

€595,00

Informatie
Webasto Stand Duo
De Webasto Stand Duo is een mooi vormgegeven laadpaal voor de montage van twee Webasto wandladers.

€609,95

Informatie
Webasto Pure Black Edition 22 kW
De Webasto Pure Black Edition 22 kW is een hoogwaardig en mooi vormgegeven laadstation geschikt voor auto's met een type aansluiting aan autozijde. Deze laadbox kan met 1 of 3 fase laden met maximaal 22 kW aan laadvermogen.

€695,00

Informatie
Webasto Live 22 kW
De Webasto Live 22 kW is een hoogwaardig en mooi vormgegeven laadstation geschikt voor auto's met een type aansluiting aan autozijde. Deze laadbox kan met 1 of 3 fase laden met maximaal 22 kW aan laadvermogen.

€1.625,00

Informatie
Webasto Live 22 kW
De Webasto Live 22 kW is een hoogwaardig en mooi vormgegeven laadstation geschikt voor auto's met een type 2 aansluiting aan autozijde. Deze laadbox kan met 1 of 3 fase laden met maximaal 22 kW aan laadvermogen.

€1.725,00

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1