Montage

Deze pagina geeft een overzicht van de verschillende montagemogelijkheden die we beschikbaar hebben voor uw acculader.
Lees meer
Filter uw productenTecmate Handige ophanghaak voor acculaders
Met deze handige haak kunt u uw acculader ophangen bij het voertuig dat u aan het laden, testen of onderhouden bent. De lader is zo goed af te lezen en ligt nooit in de weg.
CTEK Mounting bracket (MXS3.8/MXS5.0/LITHIUM XS)
Stevige en veelzijdige montagesteun om de acculader en de kabel handig op te bergen. Ontwerp met open frame maakt alle functies van de acculader vlot toegankelijk.
Telwin Wall Support voor Doctor Charge en Pulse
De Telwin wall support voor Doctor Charge en Pulse is bedoeld om de lader netjes aan de muur te bevestigen in een werkplaats of garage.
CTEK Wall hanger 300 (MXS25/MXT14)
De Wall hanger 300 is bedoeld voor gebruik in een werkplaats of garage. De Wall hanger 300 is geschikt voor alle CTEK professionele 300W laders.
Telwin Wall Support voor Doctor Charge 130
Uw Telwin Doctor Charge 130 solide ophangen aan de muur van uw werkplaats of garage? Deze Wall Support is speciaal voor dit type booster gemaakt. De ruimtebesparende opbergplek is eenvoudig en rotsvast te monteren en inclusief beugel voor het snoer.
CTEK Wall hanger PRO 60
De Wall hanger PRO 60 is bedoeld voor gebruik in een werkplaats of garage. De Wall hanger PRO 60 is geschikt voor de CTEK PRO60.
CTEK Wall Hanger PRO (MXTS40/MXTS70)
WALL HANGER PRO werd specifiek ontworpen om acculaders van CTEK voor werkplaatsen gemakkelijker te bedienen en op te bergen.
CTEK PRO60 Trolley Adapter
CTEK PRO60 Trolley Adapter, bedoeld voor gebruik in combinatie met de CTEK Trolley PRO. Met deze adapter kunt u uw CTEK PRO60 gemakkelijk meenemen en plaatsen naast het voertuig. Uw laptop plaatst u bovenop de Trolley PRO.
Telwin Trolley Carrello America
Deze trolley is geschikt voor lasapparaten met gasfles, maar ook ideaal voor de Startronic 330 of 530. Het toebehoren bij het lassen of acculaden kunt u eveneens makkelijk kwijt op deze sterke en wendbare Trolley Carrello America met extra schap.
Telwin Trolley Diagnostic Doctor Charge 30, 50, 130
Uw Doctor Charge 30, Doctor Charge 50 of Doctor Charge 130 geeft u met deze zware kwaliteit trolley een nette en praktische plek. Uw booster van Telwin is structureel keurig opgeborgen en toch altijd direct klaar voor - zeer flexibel - gebruik.

€179,95

Informatie
CTEK Trolley PRO (MXS25/MXT14/MXTS40/MXTS70)
Met dit complete teststation kunt u al uw uitrusting voor accubeheer, zoals een acculader van CTEK, laptop, accu’s en andere instrumenten voor analyse samen dragen.

€350,00

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1