Laadkabel Smart

Gebruik dit overzicht om snel de juiste oplaadkabel te vinden voor uw auto. Kies hieronder het gewenste model auto en u krijgt de juiste kabels te zien.

Smart heeft 2 100% elektrische auto’s beschikbaar en dat zijn de Smart ForTwo Electric Drive en de Smart EQ forfour.

De Smart ForTwo Electric Drive heeft een accu met een capaciteit van 17,6 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 32A.

De Smart EQ forfour heeft een accu met een capaciteit van 17,6 kWh. De lader in de auto laadt via 3 fase met maximaal 32A.

Welk type laadkabel is geschikt voor mijn Smart?
De Smart ForTwo Electric Drive heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 32A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 32A geschikt.

De Smart EQ forfour heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 3 fase met 32A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 32A geschikt.

Hierbij ontvangt u een overzicht van de besproken modellen. Klik op het model auto dat u heeft en u ontvangt een overzicht van de meest geschikte kabels voor uw auto. Zowel laadkabels voor mode 3 laden als mobiele thuislader voor het opladen van uw auto thuis of op het werk vindt u in het overzicht.

Lees meer