Laadkabel Volkswagen

Volkswagen heeft twee plug-in hybride auto’s en 2 volledig elektrische auto’s beschikbaar. De plug-in hybrides zijn de Volkswagen Golf GTE en de Volkswagen Passat GTE. De volledig elektrische modellen van VW zijn de Volkswagen e-Up en de Volkswagen e-Golf. Daarnaast heeft Volkswagen ook nog één 100% elektrische bestelbus beschikbaar de Volkswagen e-Crafter.

De Volkswagen Golf GTE heeft een accu van 8 kWh en laadt via 1 fase met maximaal 16A.

De Volkswagen Passat GTE heeft een accu van 9 kWh en laadt via 1 fase met maximaal 16A.

De Volkswagen e-Up heeft een accu van 18,7 kWh en laadt via 1 fase met maximaal 32A.

De Volkswagen e-Golf heeft een accu van 24,2 kWh en laadt via 2 fase met maximaal 16A.

De Volkswagen e-Crafter heeft een accu van 35,8 kWh en laadt via 1 fase met maximaal 32A.

Welk type laadkabel is geschikt voor mijn Golf?
De Volkswagen Golf GTE heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 1 fase, 16A geschikt.

De Volkswagen Passat GTE heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 1 fase, 16A geschikt.

De Volkswagen e-Up heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 1 fase, 32A geschikt.

De Volkswagen e-Golf heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 2 fase met 16A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 3 fase, 16A geschikt.

De Volkswagen e-Crafter heeft een type 2 aansluiting aan autozijde en kan laden via 1 fase met 32A. Hiervoor is een laadkabel type 2, 1 fase, 32A geschikt.

Klik op onderstaande tegel het gewenste model aan en u krijgt een overzicht van de juiste laadkabels bij dat model.

Lees meer