Acer

Of het nou voor de Acer laptop, tablet, desktop, notebook of ander device is: op Acculaders.nl vind je direct de juiste nieuwe Acer lader. ICT-bedrijf Acer bestaat sinds 1976 en is tegenwoordig aanwezig in meer dan 160 landen. De core business van Acer is het helpen openen van nieuwe werelden voor zowel bedrijven als consumenten, door hardware, software en diensten zo efficiënt mogelijk met elkaar te laten samenwerken. Acer (thuisbasis in Taiwan) heeft ruim zevenduizend vaste medewerkers die 'de barrières tussen mensen en technologie helpen doorbreken'.

Acculaders.nl heeft daarin een kleine, desondanks wezenlijke rol: wij verkopen Acer opladers (zowel compatibel als van het merk Acer zelf) voor alle modellen laptops, tablets, notebooks en overige apparaten van Acer. Lukt het opladen van de batterij van je Acer niet meer omdat de acculader met AC adapter kapot is? Of wil je een reserve lader voor je laptop of ander device van dit merk? In deze webshop vind je direct de juiste nieuwe Acer lader. We beschrijven nauwkeurig de specificaties én vermelden bij elke batterijlader de Acer modellen en uitvoeringen waarvoor de lader geschikt is!

Het merk Acer

Acer bestaat uit twee hoofdbedrijven. Ten eerste de zogeheten New Core Business: voor onderzoek, ontwerp, marketing, verkoop en ondersteuning van IT-producten. En ten tweede de New Value Creation Business: daaronder vallen onder meer de Build Your Own Cloud (BYOC) en e-Business-activiteiten.

Acer opladers

Voor alle Acer apparaten zijn er natuurlijk de juiste acculaders nodig: u vindt deze op Acculaders.nl. Voor elk model laptop en andere apparaten, óók van dit merk, hebben we de juiste compatibel of merklader in huis. Bovendien op voorraad, zodat u direct uw nieuwe Acer oplader / adapter kunt bestellen, ontvangen én aansluiten op stopcontact en apparaat.

Acer producten kopen op Acculaders.nl

Acer producten zijn bij ons leverbaar uit eigen voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt uw aankoop al bijna verzendklaar in ons magazijn in Beverwijk. Het online kopen van een product van Acer of een ander merk is in deze webshop voordelig: wij hanteren de laagst mogelijke prijzen. De verzending van uw bestelling gebeurt via DHL en PostNL.

Morgen laten bezorgen of direct afhalen
Uw pakket met product(en) van Acer en/of ander kwaliteitsmerk is in goede handen. Een aankoop op Acculaders.nl vóór 22:00 wordt diezelfde dag verzonden. Afhalen kan ook. Geef dit aan bij uw bestelling en we leggen deze alvast voor u klaar.

Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V. Deze online shop biedt een van de grootste assortimenten aan opladers, acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters, laadkabels, laadpalen en onder andere lasapparatuur. In deze webshop zijn ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten te vinden; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of - apparaat. Bovendien leveren we alles voor montage, communicatie en monitoring rondom opladen. Zoals ook voor laden via zonne- en windenergie. Naast Acer zijn er nog veel meer uitstekende merken op Acculaders.nl.

 

Lees meer
Acer Laptop lader AC Adapter 45W 3,0 x 1,1mm
Oplader voor de voeding van een Acer laptop. Het vermogen van deze Acer AC Adapter is 45W. De uitgangsspanning voor de Acer laptop is 19V. Laadvermogen: 2,37A. Ronde plug: 3,0 bij 1,1 millimeter.
Acer Laptop lader AC Adapter 45W 5,5 x 1,7mm
Oplader voor de voeding van een Acer laptop. Het vermogen van deze Acer AC Adapter is 45W. De uitgangsspanning voor de Acer laptop is 19V. Laadvermogen: 2,37A.
Acer Laptop lader AC Adapter 65W Wit 3,0 x 1,1mm
Oplader voor de voeding van een Acer laptop. Het vermogen van deze witte Acer AC Adapter is 65W. De uitgangsspanning voor de Acer laptop is 19V. Exclusief netsnoer. Topkwaliteit van Acer.
Acer Laptop lader AC Adapter 65W 3,0 x 1,1mm
Oplader voor de stroom van een Acer laptop. Het vermogen van deze Acer AC Adapter is 65W. De uitgangsspanning voor de Acer laptop is 19V. Inclusief netsnoer! Lengte kabel: 1 meter. Met 3,0 x 1,1mm plug voor in de laptop / notebook.
Acer Laptop lader AC Adapter 65W 5,5 x 1,7mm
Oplader voor de voeding van een Acer laptop. Het vermogen van deze Acer AC Adapter is 65W. De uitgangsspanning voor de Acer laptop is 19V. Inclusief netsnoer! Lengte kabel: 1 meter.
Acer Laptop lader AC Adapter 90W
Oplader voor de voeding van een Acer laptop. Het vermogen van deze Acer AC Adapter is 90W. De uitgangsspanning voor de Acer laptop is 19V. Inclusief kabel!
Acer Laptop lader USB-C AC Adapter 45W
Oplader van Acer met USB Type C connector voor de voeding van laptops. Het vermogen van deze Acer AC Adapter is 45W. De uitgangsspanning voor de (Acer) laptop is 20V. Topkwaliteit lader met 4,5A vermogen. Originele laptop lader van Acer.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1