AQ-LITH

AQ-Lith is een fabrikant die kwalitatief hoogwaardige thuisbatterijen produceert voor de opslag van opgewekte energie uit zonnepanelen. Samen met een gecombineerde acculader/omvormer vormt een dergelijk systeem een ESS, een Energy Storage System. Een ESS is dus een systeem in uw woning of bedrijfspand waarbij u uw eigen opgewekte energie uit zonnepanelen maximaal zelf benut voor uw energiebehoefte.

Heeft u thuis ook zonnepanelen? Binnenkort vervalt de salderingsregeling en dan ontvangt u nog slechts een bepekt bedrag voor uw opgewekte zonne-energie. Als u uw opgewekte energie dus niet direct gebruikt is dat zonde omdat u mogelijk op andere momenten wel weer stroom van de netbeheerder nodig heeft. En die stroom is veel duurder dan wat u terugkrijgt als u terug levert aan het net. Uw eigen opgewekte energie thuis opslaan is dan de oplossing. U slaat uw opgewekte energie overdag op in uw accu en 's-avonds gebruikt u die stroom eerst alvorens (indien nodig) de duurdere stroom uit het net te gebruiken. 

Lees meer
Filter uw productenAQ-LITH Energybox 5 kWh Thuisbatterij
Met de AQ-LITH Energybox 5 kWh heeft u een hoogwaardige thuisbatterij voor opslag van uw eigen opgewekte energie uit uw zonnepanelen. De AQ-LITH Energybox vormt het hart van uw ESS thuis.

€2.569,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1