AQ-LITH

AQ-Lith producten: deze fabrikant produceert kwalitatief hoogwaardige thuisbatterijen voor de opslag van uit zonnepanelen opgewekte energie. Samen met een gecombineerde acculader/omvormer vormt een dergelijk systeem een ESS: een Energy Storage System.

Een ESS is dus een systeem in uw woning of bedrijfspand waarbij u uw eigen opgewekte energie uit zonnepanelen maximaal zelf benut voor uw energiebehoefte.

Heeft u thuis ook zonnepanelen? Nadat de salderingsregeling is vervallen ontvangt u nog slechts een beperkt bedrag voor uw opgewekte zonne-energie. Als u deze opgewekte energie dus niet direct gebruikt is dat zonde omdat u mogelijk op andere momenten wel weer stroom van de netbeheerder nodig heeft. En die stroom is veel duurder dan wat u terugkrijgt als u teruglevert aan het net. Uw eigen opgewekte energie thuis opslaan is dan de oplossing. Zoals met de AQ-LITH energiebox. U slaat uw opgewekte energie overdag op in uw accu en 's avonds gebruikt u eerst die stroom alvorens (indien nodig) de duurdere stroom uit het net te gebruiken. 

AQ-LITH thuisbatterijen en andere producten

AQ-LITH producten zijn bij ons leverbaar uit eigen voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt uw aankoop al bijna verzendklaar in ons magazijn in Beverwijk. Het online kopen van een product van AQ-LITH of een ander merk is in deze webshop voordelig: wij hanteren de laagst mogelijke prijzen. De verzending van uw bestelling gebeurt via DHL en PostNL.

Morgen laten bezorgen of direct afhalen
Uw pakket met product(en) van AQ-LITH en/of ander kwaliteitsmerk is in goede handen. Een aankoop op Acculaders.nl vóór 22:00 wordt diezelfde dag verzonden. Afhalen kan ook. Geef dit aan bij uw bestelling en we leggen deze alvast voor u klaar.

Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V. Deze online shop biedt een van de grootste assortimenten aan opladers, acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters, laadkabels, laadpalen en onder andere lasapparatuur. In deze webshop zijn ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten te vinden; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of - apparaat. Bovendien leveren we alles voor montage, communicatie en monitoring rondom opladen. Zoals ook voor laden via zonne- en windenergie. Naast AQ-LITH zijn er nog veel meer uitstekende merken op Acculaders.nl.

 

Lees meer
Filter uw productenAQ-LITH Energybox 5 kWh Thuisbatterij
Met de AQ-LITH Energybox 5 kWh heeft u een hoogwaardige thuisbatterij voor opslag van uw eigen opgewekte energie uit uw zonnepanelen. De AQ-LITH Energybox vormt het hart van uw ESS thuis.

€3.199,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1