Asus

Het in 1989 opgerichte ASUS is een multinationaal bedrijf dat bekend staat om hoge kwaliteits moederborden en eveneens hoogwaardige personal computers, monitoren, videokaarten, routers en andere technologische oplossingen. Vandaag de dag ontwerpt en bouwt ASUS slimme technologieën van de volgende generatie om nog betere ervaringen te bieden die het leven van mensen overal ter wereld verbeteren - zo is hun missie.

 

 

 

Lees meer
Asus Laptop lader AC Adapter 65W
Oplader voor de voeding van een Asus laptop. Het vermogen van deze Asus AC Adapter is 65W. De uitgangsspanning voor de Asus laptop is 19V. Voor vele modellen laptops van dit merk. Met stroomkabel!
Asus Laptop / tablet lader AC Adapter 33W
Originele Asus oplader voor de voeding van Asus laptops en tablets. Het vermogen van deze Asus AC Adapter is 33W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Met vaste stroomstekker.
Asus Laptop / tablet lader AC Adapter 45W
Originele Asus oplader voor de voeding van Asus laptops en tablets. Het vermogen van deze Asus AC Adapter is 45W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Met vaste stroomstekker.
Asus Laptop / tablet lader AC Adapter 65W
Originele Asus oplader voor de voeding van Asus laptops en tablets, zoals de Vivobook, Zenbook en UX-series. Het vermogen van deze Asus AC Adapter is 65W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Met vaste stroomstekker.
Asus Laptop / tablet lader AC Adapter 65W 3-pin
Originele Asus oplader voor de voeding van Asus laptops en tablets, zoals de B Notebook Series en P Notebook Series. Het vermogen van deze Asus AC Adapter is 65W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Met 3-pin uitgang voor C5 voedingskabel.
Asus Laptop lader AC Adapter 90W
Originele Asus oplader voor de voeding van Asus laptops, maar ook voor o.a. enkele Toshiba's. Het vermogen van deze Asus AC Adapter is 90W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Met vaste stroomstekker.
Asus Laptop lader AC Adapter 120W 4,5 x 3,0mm
Oplader voor een Asus laptop met ronde plug van 4,5 bij 3,0 millimeter. Het vermogen van deze Asus AC Adapter is 120W. Uitgangsspanning voor de Asus laptop: 19V. Voor vele modellen laptops van dit merk. Met stroomkabel!
Asus Laptop lader AC Adapter 120W
Oplader voor de voeding van een Asus laptop. Het vermogen van deze Asus AC Adapter is 120W. De uitgangsspanning voor de Asus laptop is 19V. Voor vele modellen laptops van dit merk. Met stroomkabel!
*Incl. btw
Pagina 1 van 1