Asus

Het in 1989 opgerichte ASUS is een multinationaal bedrijf dat bekend staat om hoge kwaliteits moederborden en eveneens hoogwaardige personal computers, monitoren, videokaarten, routers en andere technologische oplossingen. Vandaag de dag ontwerpt en bouwt ASUS slimme technologieën van de volgende generatie om nog betere ervaringen te bieden die het leven van mensen overal ter wereld verbeteren - zo is hun missie.

 

 

 

Lees meer
Asus Laptop lader AC Adapter 65W
Oplader voor de voeding van een Asus laptop. Het vermogen van deze Asus AC Adapter is 65W. De uitgangsspanning voor de Asus laptop is 19V. Voor vele modellen laptops van dit merk. Met stroomkabel!
Asus Laptop lader AC Adapter 45W
Originele Asus oplader voor de voeding van Asus laptops en tablets. Het vermogen van deze Asus AC Adapter is 45W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Met vaste stroomstekker.
Asus Laptop lader AC Adapter 90W
Originele Asus oplader voor de voeding van Asus laptops, maar ook voor o.a. enkele Toshiba's. Het vermogen van deze Asus AC Adapter is 90W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Met vaste stroomstekker.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1