Asus

ASUS producten: deze multinational is opgericht in 1989 en staat bekend om hoge kwaliteit moederborden en eveneens hoogwaardige personal computers, monitoren, videokaarten, routers en andere technologische oplossingen.

Vandaag de dag ontwerpt en bouwt ASUS slimme technologieën om nog betere ervaringen te bieden die het leven van mensen overal ter wereld verbeteren - zo luidt de missie van ASUS.

ASUS opladers

Voor alle ASUS apparaten zijn er natuurlijk de juiste acculaders nodig: u vindt deze op Acculaders.nl. Voor elk model laptop en andere apparaten, óók van dit merk, hebben we de juiste compatibel of merklader in huis. Bovendien op voorraad, zodat u direct uw nieuwe ASUS oplader / adapter kunt bestellen, ontvangen én aansluiten op stopcontact en apparaat.

ASUS kopen

ASUS producten zijn bij ons leverbaar uit eigen voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt uw aankoop al bijna verzendklaar in ons magazijn in Beverwijk. Het online kopen van een product van ASUS of een ander merk is in deze webshop voordelig: wij hanteren de laagst mogelijke prijzen. De verzending van uw bestelling gebeurt via DHL en PostNL.

Morgen laten bezorgen of direct afhalen
Uw pakket met product(en) van ASUS en/of ander kwaliteitsmerk is in goede handen. Een aankoop op Acculaders.nl vóór 22:00 wordt diezelfde dag verzonden. Afhalen kan ook. Geef dit aan bij uw bestelling en we leggen deze alvast voor u klaar.

Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V. Deze online shop biedt een van de grootste assortimenten aan opladers, acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters, laadkabels, laadpalen en onder andere lasapparatuur. In deze webshop zijn ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten te vinden; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of - apparaat. Bovendien leveren we alles voor montage, communicatie en monitoring rondom opladen. Zoals ook voor laden via zonne- en windenergie. Naast ASUS zijn er nog veel meer uitstekende merken op Acculaders.nl.

 

Lees meer
Asus Laptop lader AC Adapter 65W
Oplader voor de voeding van een Asus laptop. Het vermogen van deze Asus AC Adapter is 65W. De uitgangsspanning voor de Asus laptop is 19V. Voor vele modellen laptops van dit merk. Met stroomkabel!
Asus Laptop / tablet lader AC Adapter 33W
Originele Asus oplader voor de voeding van Asus laptops en tablets. Het vermogen van deze Asus AC Adapter is 33W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Met vaste stroomstekker.
Asus Laptop / tablet lader AC Adapter 45W
Originele Asus oplader voor de voeding van Asus laptops en tablets. Het vermogen van deze Asus AC Adapter is 45W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Met vaste stroomstekker.
Asus Laptop / tablet lader AC Adapter 65W
Originele Asus oplader voor de voeding van Asus laptops en tablets, zoals de Vivobook, Zenbook en UX-series. Het vermogen van deze Asus AC Adapter is 65W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Met vaste stroomstekker.
Asus Laptop / tablet lader AC Adapter 65W 3-pin
Originele Asus oplader voor de voeding van Asus laptops en tablets, zoals de B Notebook Series en P Notebook Series. Het vermogen van deze Asus AC Adapter is 65W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Met 3-pin uitgang voor C5 voedingskabel.
Aanbieding Asus Laptop lader AC Adapter 120W 4,5 x 3,0mm
Asus Laptop lader AC Adapter 120W 4,5 x 3,0mm
Oplader voor een Asus laptop met ronde plug van 4,5 bij 3,0 millimeter. Het vermogen van deze Asus AC Adapter is 120W. Uitgangsspanning voor de Asus laptop: 19V. Voor vele modellen laptops van dit merk. Met stroomkabel!

€89,95 €74,95

Informatie
Asus Laptop lader AC Adapter 90W
Originele Asus oplader voor de voeding van Asus laptops, maar ook voor o.a. enkele Toshiba's. Het vermogen van deze Asus AC Adapter is 90W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Met vaste stroomstekker.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1