Bafang

Bafang accu of acculader nodig? Bafang is een bekend merk als het gaat om motoren, accu's en fiets acculaders van e-bikes. Bafang bouwt hoogwaardige e-bike systemen waar veel bekende fietsmerken gebruik van maken. 

Heeft u een elektrische fiets met een Bafang motor? Zoekt een daarvoor een fietsaccu of een fietsacculader? Acculaders.nl is hiervoor een vertrouwde webshop met goede reviews.

Bafang ontwikkelt sinds 2003 oplossingen voor elektrische voertuigen. Het is een van de meest bekende fabrikanten in de wereld van e-mobiliteit en e-drive-systemen. Bafang richt zich hierbij op alle trends op dit gebied: zowel qua individuele e-bikes, e-scooters als bijvoorbeeld openbare deelfietsen.

 

Bafang kopen

Bafang producten zijn bij ons leverbaar uit eigen voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt uw aankoop al bijna verzendklaar in ons magazijn in Beverwijk. Het online kopen van een product van Bafang of een ander merk is in deze webshop voordelig: wij hanteren de laagst mogelijke prijzen. De verzending van uw bestelling gebeurt via DHL en PostNL.

Morgen laten bezorgen of direct afhalen
Uw pakket met product(en) van Bafang en/of ander kwaliteitsmerk is in goede handen. Een aankoop op Acculaders.nl vóór 22:00 wordt diezelfde dag verzonden. Afhalen kan ook. Geef dit aan bij uw bestelling en we leggen deze alvast voor u klaar.

Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V. Deze online shop biedt een van de grootste assortimenten aan opladers, acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters, laadkabels, laadpalen en onder andere lasapparatuur. In deze webshop zijn ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten te vinden; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of - apparaat. Bovendien leveren we alles voor montage, communicatie en monitoring rondom opladen. Zoals ook voor laden via zonne- en windenergie. Naast Bafang zijn er nog veel meer uitstekende merken op Acculaders.nl.

 

Lees meer
Filter uw productenBafang fiets acculader voor Cortina Bafang 43V
Deze Bafang fiets acculader is speciaal geschikt voor de Bafang accu’s. De Bafang accu’s zijn gemonteerd op Cortina e-bikes met een Bafang motor.
Aanbieding Bafang fiets acculader 43V 3A 1-polig
Bafang fiets acculader 43V 3A 1-polig
Universele acculader 43V geschikt voor diverse merken fietsaccu's en elektrische fietsen, zoals Bafang, Cortina en Amslod. Laadsnelheid 3A. De connector is de 1-polige Tulp-stekker.

€99,95 €69,95

Informatie
Aanbieding Bafang 43V accu 750Wh (17,3Ah)
Bafang 43V accu 750Wh (17,3Ah)
Originele Bafang 43V fietsaccu, geschikt voor e-bikes met een Bafang motor en een accu op de plaats van de bagagedrager. Deze accu is geschikt voor 43V en heeft een capaciteit van 750Wh.

€599,95 €499,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1