Basil

Basil is een gerenommeerd merk als het gaat om fietsaccessoires. Basil staat óók op Acculaders.nl omdat het niet alleen de mooiste tassen en manden ontwerpt, maar eveneens e-bike accu-accessoires. Denk hierbij aan fietsaccu covers. Vandaar ook het merk Basil in deze acculader - en accushop!

Wij bieden u op deze pagina's de mooie fietsaccu accessoires van Basil die zowel mooi als praktisch zijn voor uw elektrische fiets accu.

Voor het grootste en mooiste aanbod aan tassen, kratten en manden van Basil kunt u terecht op onze andere webshop Fietstas.com

 

Lees meer
Basil accu cover frame-accu black lime
Basil accu cover voor frame-accu in de kleur black lime. Dit is een neopreen accuhoes, geschikt voor Bosch Active/Performance Line frame-accu. Deze accuhoes dient ter bescherming van de accu tegen kou, schokken en beschadigingen.
Basil accu cover bagagedrager black lime
Basil accu cover voor bagagedrager accu in de kleur black lime. Dit is een neopreen accuhoes, geschikt voor Bosch Active/Performance Line drageraccu. Deze accuhoes dient ter bescherming van de accu tegen kou, schokken en beschadigingen.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1