BEP Marine

BEP Marine producten | BEP Marine zorgt voor ontwerp en productie van hoogwaardige elektrische oplossingen voor zware maritieme omgevingen. Behalve marineproducten zijn ook andere veeleisende toepassingen binnen extreme omstandigheden op het land in handen van BEP Marine. Denk aan accuschakelaars, busbars, zekeringen en zekeringhouders.

Acculaders.nl biedt op dit moment voornamelijk de zekeringhouders van BEP Marine aan, evenals CZone accessoires.

Optimaliseren gebruikerservaring
Met veel aandacht voor innovatie en eersteklas engineering richt BEP zich op het vereenvoudigen van installaties en het optimaliseren van de gebruikerservaring. Uiteraard zijn de BEP producten uitgebreid getest voor een gegarandeerd goede werking.

BEP Marine en Samenwerking met o.a. Mastervolt | Acculaders.nl
BEP Marine is onderdeel van de wereldwijde groep Power Products LLC. Daaronder valt ook Mastervolt, het stevige merk waarvan Acculaders.nl een groot scala aan producten in huis heeft.

Accessoires voor CZone
Mede dankzij samenwerking tussen BEP, Mastervolt en de andere partijen binnen Power Products LLC is BEP Marine verder toegerust met professionele accessoires en services rondom circuitbeveiliging, batterijen- en batterijbeheer, stroomverdeelpanelen, monitoren en digitale schakeltechnologie. De ingenieurs en productmanagers van BEP zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van de volgende generatie energiebeheerproducten, waaronder voor CZone.

BEP Marine kopen

BEP Marine kopen? Deze producten zijn bij ons leverbaar uit voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt uw aankoop al bijna verzendklaar in ons magazijn in Beverwijk. Het online kopen van een product van BEP Marine of een ander merk is in deze webshop voordelig: wij hanteren de laagst mogelijke prijzen. De verzending van uw bestelling gebeurt via DHL en PostNL.

Morgen laten bezorgen of direct afhalen
Uw pakket met product(en) van BEP Marine en/of ander kwaliteitsmerk is in goede handen. Een aankoop op Acculaders.nl vóór 22:00 wordt diezelfde dag verzonden. Afhalen kan ook. Geef dit aan bij uw bestelling en we leggen deze alvast voor u klaar.

Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V. Deze online shop biedt een van de grootste assortimenten aan opladers, acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters, laadkabels, laadpalen en onder andere lasapparatuur. In deze webshop zijn ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten te vinden; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of - apparaat. Bovendien leveren we alles voor montage, communicatie en monitoring rondom opladen. Zoals ook voor laden via zonne- en windenergie. Naast BEP Marine zijn er nog veel meer uitstekende merken op Acculaders.nl.

 

Lees meer
Filter uw producten


BEP Marine AC stroomtransformator
AC Stroomtransformator 150A, behorend bij de ACSM. Voor 2 fase systeem zijn twee trafo's nodig.
BEP Marine DC stroomshunt 450 A/50mV
DC stroomshunt 450A / 50mV voor alle stroommetingen met de DCSM (DC Color Systems Monitor).

€114,95

Informatie
BEP Marine AC omzetter
AC omvormer voor o.a. CZone, inclusief drie spanningstrafo's voor maximaal drie spanningsingangen. Voor AC spanningsmeting Meter Interface.

€124,95

Informatie
BEP Marine Overspanningsbeveiliging 24V DC
Beveiligt uw elektronica aan boord tegen plotseling optredende hoogspanningspieken. Voor accu's 24V. Ook voor CZone.

€159,95

Informatie
BEP Marine Overspanningsbeveiliging 12V DC
Beveiligt uw elektronica aan boord tegen plotseling optredende hoogspanningspieken. Voor accu's 12V. Ook voor CZone.

€169,95

Informatie
BEP Marine CZone Network Bridge Interface
Voor CZone en NMEA 2000 netwerk en verbinden van twee CAN netwerken. Network Bridge Interface voor isolatie en uitbreiding node limiet.

€369,50

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1