BEP Marine

Het ontwerp en de productie van hoogwaardige elektrische oplossingen voor zware maritieme omgevingen, maar behalve marineproducten zijn ook andere veeleisende toepassingen binnen extreme omstandigheden op het land, in handen van BEP Marine. Denk bij deze hoogwaardige producten aan accuschakelaars, busbars, zekeringen en zekeringhouders. Wij bieden op dit moment voornamelijk de zekeringhouders van BEP Marine aan, evenals CZone accessoires.

Optimaliseren gebruikerservaring
Met veel aandacht voor innovatie en eersteklas engineering richt BEP zich op het vereenvoudigen van installaties en het optimaliseren van de gebruikerservaring. Uiteraard zijn de BEP producten uitgebreid getest voor een gegarandeerd goede werking.

Samenwerking met o.a. Mastervolt | Acculaders.nl
BEP Marine is onderdeel van de wereldwijde groep Power Products LLC. Daaronder valt ook Mastervolt, het stevige merk waarvan Acculaders.nl een groot scala aan producten in huis heeft.

Accessoires voor CZone
Mede dankzij samenwerking tussen BEP, Mastervolt en de andere partijen binnen Power Products LLC is BEP Marine verder toegerust met professionele accessoires en services rondom circuitbeveiliging, batterijen- en batterijbeheer, stroomverdeelpanelen, monitoren en digitale schakeltechnologie. De ingenieurs en productmanagers van BEP zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van de volgende generatie energiebeheerproducten, waaronder voor CZone.

 

Lees meer
Filter uw producten


BEP Marine AC stroomtransformator
AC Stroomtransformator 150A, behorend bij de ACSM. Voor 2 fase systeem zijn twee trafo's nodig.
BEP Marine zekeringhouder voor ANL zekering
Deze BEP Marine zekeringhouder/ ANL Fuseholder is geschikt voor een ANL zekering tot 300A.
BEP Marine zekeringhouder voor ANL en Class T zekering
Deze BEP Marine zekeringhouder/ ANL Fuseholder is geschikt voor een ANL zekering tot 750A en voor een Class T-zekering tot 500A.
BEP Marine DC stroomshunt 450 A/50mV
DC stroomshunt 450A / 50mV voor alle stroommetingen met de DCSM (DC Color Systems Monitor).

€108,95

Informatie
BEP Marine AC omzetter
AC omvormer voor o.a. CZone, inclusief drie spanningstrafo's voor maximaal drie spanningsingangen. Voor AC spanningsmeting Meter Interface.

€119,95

Informatie
BEP Marine Overspanningsbeveiliging 24V DC
Beveiligt uw elektronica aan boord tegen plotseling optredende hoogspanningspieken. Voor accu's 24V. Ook voor CZone.

€159,95

Informatie
BEP Marine Overspanningsbeveiliging 12V DC
Beveiligt uw elektronica aan boord tegen plotseling optredende hoogspanningspieken. Voor accu's 12V. Ook voor CZone.

€169,95

Informatie
BEP Marine CZone Network Bridge Interface
Voor CZone en NMEA 2000 netwerk en verbinden van twee CAN netwerken. Network Bridge Interface voor isolatie en uitbreiding node limiet.

€369,50

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1