Berker

Berker is een kwaliteitsmerk van elektrische aansluitingen en contacten. Wij bieden van Berker de fietsoplaadpunten aan. Dit zijn hoogwaardige buiten stopcontacten die prima geschikt zijn om te dienen als fietsoplaadpunt.

Berker producten kopen kan via Acculaders.nl direct uit voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt uw aankoop al bijna verzendklaar in ons magazijn in Beverwijk. Het online kopen van een product van Berker of een ander merk is in deze webshop voordelig: wij hanteren de laagst mogelijke prijzen. De verzending van uw bestelling gebeurt via DHL en PostNL.

Berker producten kopen

Morgen laten bezorgen of direct afhalen
Uw pakket met product(en) van Berker en/of ander kwaliteitsmerk is in goede handen. Een aankoop op Acculaders.nl vóór 22:00 wordt diezelfde dag verzonden. Afhalen kan ook. Geef dit aan bij uw bestelling en we leggen deze alvast voor u klaar.

Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V. Deze online shop biedt een van de grootste assortimenten aan opladers, acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters, laadkabels, laadpalen en onder andere lasapparatuur. In deze webshop zijn ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten te vinden; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of - apparaat. Bovendien leveren we alles voor montage, communicatie en monitoring rondom opladen. Zoals ook voor laden via zonne- en windenergie.

 

Lees meer
Berker Fietsoplaadpunt - Geaard
Met dit fietsoplaadpunt van Berker kunt u een elektrische fiets opladen. Het is een hoogwaardige wandcontactdoos die buiten te gebruiken is als laadstation/ oplaadpunt voor fietsen.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1