BikersOwn

BikersOwn fabriceert onder andere beschermhoezen voor fietsaccu's, zoals voor de bagagedrager accu's Powerpack van Bosch. Het zijn accuhoezen van hoogwaardig en flexibel neopreen, ter bescherming van de e-bike accu tegen kou, schokken en beschadigingen, vuil en steenslag. BikersOwn is gericht op het produceren van accessoires speciaal voor de elektrische fiets en e-bikes zoals de pedelec fiets. Deze fabrikant is toonaangevend bij het vervaardigen van producten als regenhoezen, bescherming tegen krassen, hoezen voor fietstassen en accu's.

BikersOwn producten kopen kan via Acculaders.nl direct uit voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt uw aankoop al bijna verzendklaar in ons magazijn in Beverwijk. Het online kopen van een product van BikersOwn of een ander merk is in deze webshop voordelig: wij hanteren de laagst mogelijke prijzen. De verzending van uw bestelling gebeurt via DHL en PostNL.

BikersOwn producten kopen

Morgen laten bezorgen of direct afhalen
Uw pakket met product(en) van BikersOwn en/of ander kwaliteitsmerk is in goede handen. Een aankoop op Acculaders.nl vóór 22:00 wordt diezelfde dag verzonden. Afhalen kan ook. Geef dit aan bij uw bestelling en we leggen deze alvast voor u klaar.

Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V. Deze online shop biedt een van de grootste assortimenten aan opladers, acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters, laadkabels, laadpalen en onder andere lasapparatuur. In deze webshop zijn ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten te vinden; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of - apparaat. Bovendien leveren we alles voor montage, communicatie en monitoring rondom opladen. Zoals ook voor laden via zonne- en windenergie.

 

Lees meer
Geen producten gevonden...
*Incl. btw
Pagina 1 van 1