Black & Decker

Black & Decker producten zijn elektrisch gereedschap, accessoires en handgereedschap, van origine uit de Verenigde Staten. De fabrikant maakt ook startboosters en gecombineerde startboosters met compressoren. Deze startboosters en combinatieproducten zijn te vinden op Acculaders.nl, evenals gereedschapsladers.

Black & Decker staat al decennia lang bekend om haar kwaliteit. Dus: 'dat zit wel goed'. In deze online acculader shop bieden wij Black & Decker jumpstarters aan. Dit zijn prima jumpstarters voor zowel particulier als klein zakelijk gebruik. Daarnaast zijn hier AC adapters en opladers te vinden voor powertools, waaronder natuurlijk elektrisch gereedschap van ditzelfde merk. Ook acculaders / druppelladers van Black & Decker zijn in deze shop te koop, voor diverse soorten accu's. Voor professioneel gebruik bieden we andere mogelijkheden: zie daarvoor de categorie Jumpstarter en/of de Top 10 beste jumpstarters.

Op deze pagina's vindt u onder meer deze Black & Decker producten:

 Black & Decker adapter voor jumpstarter
 Black & Decker adapters voor powertools
 Black & Decker opladers voor (overig) elektrisch gereedschap
 Black & Decker acculaders / druppelladers (onderhoudsladers)
 Black & Decker jumpstarter / booster / starthulp
 Overige producten en accessoires van dit merk. Filter o.a. op voltage

 

Black & Decker kopen op Acculaders.nl

Black & Decker producten zijn bij ons leverbaar uit eigen voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt uw aankoop nu al haast verzendklaar in ons magazijn in Beverwijk. Het online kopen van een product van Black & Decker of een ander merk is in deze webshop voordelig: wij hanteren de laagst mogelijke prijzen. De verzending van uw bestelling gebeurt via DHL en PostNL.

Morgen laten bezorgen of direct afhalen
Uw pakket met product(en) van Black & Decker en/of ander kwaliteitsmerk is in goede handen. Een aankoop op Acculaders.nl vóór 22:00 wordt diezelfde dag verzonden. Afhalen kan ook. Geef dit aan bij uw bestelling en we leggen deze alvast voor u klaar.

Acculaders.nl, onderdeel van Media 73 B.V., biedt een van de grootste assortimenten aan acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters, laadkabels, laadpalen en onder andere lasapparatuur. In deze webshop zijn ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten te vinden; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of - apparaat. Bovendien leveren we alles voor montage, communicatie en monitoring rondom opladen. Zoals ook voor laden via zonne- en windenergie. Black & Decker is slechts één van de vele merken op Acculaders.nl.

 

Lees meer
Filter uw producten

Black & Decker AC adapter 18V 0,21A voor powertools
Hoogwaardige AC adapter van Black & Decker 18V voor het laden van (o.a.) Black & Decker powertools, gereedschap en tuingereedschap, zoals de Black & Decker EPC18CA, EPC186, EPC18 en AST18XC. Laadvermogen van deze gereedschapslader: 0,21A.
Black & Decker Acculader Black & Decker gereedschap 9,6 - 18V | Ni-MH | Ni-CD
Deze acculader is er voor het opladen van (o.a.) Black & Decker gereedschap van 9,6 - 18 volt met een Ni-CD of Ni-MH batterij. Inclusief led indicatie bij volgeladen accu.
Black & Decker Acculader Black & Decker gereedschap 9,6 - 18V schuifaccu
Deze acculader is er voor het opladen van Black & Decker gereedschap van 9,6 - 18 volt met Ni-CD of Ni-MH schuifaccu. Inclusief led indicatie bij volgeladen accu.
Black & Decker acculader / druppellader 6/12V 1.5A
12V accu's tot ± 40 Ah

Deze Black & Decker acculader kan laden en onderhoudsladen voor 6V en 12V loodzuuraccu's van auto, motor, scooter, boot en (onder andere) oldtimer. De laadsnelheid is 1.5A. Eenvoudige, handige, compacte lader, geleverd met zowel eyelets als accuklemmen.
Black & Decker acculader / druppellader 6/12V 4A
12V accu's tot ± 40 Ah

Deze Black & Decker acculader kan laden en onderhoudsladen voor 6V en 12V loodzuuraccu's van auto, motor, scooter, boot en (onder andere) oldtimer. De laadsnelheid is 4A. Eenvoudige, praktische lader zonder poespas, geleverd met eyelets én accuklemmen.
Black & Decker AC adapter voor Black & Decker
AC adapter van Black & Decker 10.5V voor het laden van Black & Decker powertools en gereedschap, zoals de Black & Decker GL605, GL600, GS721, GL602 en GS720.
Black & Decker Acculader boormachine 14,4-18V 0,4A
Black & Decker acculader voor een boormachine van 14,4-18V met Li-ion accu. Het laadvermogen is 0,4A. Inclusief led indicatie voor laden, bij volgeladen accu en temperatuurcontrole.
Black & Decker AC adapter 12V 0,21A voor powertools
Hoogwaardige AC adapter van Black & Decker 12V voor het laden van (o.a.) Black & Decker powertools, gereedschap en tuingereedschap, zoals de CD12C, CD12GTK, CD112CE, CD12CAH en AST12XC. Laadvermogen: 0,21A.
Black & Decker Acculader Black & Decker gereedschap 8-20V
Deze acculader is er voor het opladen van Black & Decker gereedschap van 8 tot 20V. Inclusief led indicatie voor laden, bij volgeladen accu en temperatuurcontrole.
Black & Decker Jumpstarter BDJS350 12V - 350A
Booster / Starthulp / Jumpstarter

Deze jumpstarter van Black & Decker is een startbooster geschikt voor 12V voertuigen zoals grasmaaiers, jetski's, motoren, en auto's. Het startvermogen is 350A met 700A piekvermogen.
Black & Decker acculader / druppellader BDSBC30A
12V accu's tot ± 40 Ah

De Black & Decker BDSBC30A met microprocessor is een 30A druppellader voor alle loodzuuraccu's (Gel, nat, AGM) van 20-540Ah. Volautomatisch (Autoselect) met 4-traps snellaadtechnologie, jumpstartfunctie, controle op dynamo en diagnosefunctie.

€144,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1