Blu-Basic

Op deze Blu-Basic pagina vindt u het overzicht met alle producten van dit budgetmerk, waaronder compatibel opladers en AC adapters, zoals van 45W, 65W, 90W en hogere vermogens, voor laptops, notebooks, netbooks, tablets en desktops van vele A-merken. Hier vindt u compatibel laptop AC adapters voor merken als HP, Compaq, Galaxy smartphone, Lenovo, Asus, Toshiba, Acer, Dell en Sony, maar ook voor diverse merken gereedschap. Onze Blu-Basic adapters, opladers en voedingskabels zijn er voor apparaten met onder meer een outputvoltage van 19V.

Blu-Basic is het merk van leverancier Twindis en heeft zich gespecialiseerd in compatibel laders, AC adapters, kabels en daaraan gerelateerde accessoires met een extra gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit. Ook ideaal als voordelig reserveonderdeel! Zo zit je thuis, onderweg of kantoor nooit om voeding voor je laptop, tablet, notebook of andere device verlegen.

Blu-Basic opladers: goed en goedkoper alternatief

Kortom, Blu-Basic is een goed alternatief voor een duurder merkproduct. Bijvoorbeeld een HP lader kopen of een Blu-Basic lader? In het tweede geval bent u goedkoper uit, terwijl de aansluiting van de compatibel oplader evengoed op (bijvoorbeeld) de HP laptop past, haast niet van het origineel is te onderscheiden en prima zijn werk doet, op kwalitatief hoog niveau.

Op deze pagina's vindt u onder meer deze Blu-Basic opladers:

 Oplader voor Dell 
 Oplader voor Panasonic
 Oplader voor laptops
 Oplader voor HP / Compaq
 Universele laptop opladers
 Oplader voor Sony
 Oplader voor Acer
 USB laptop laders
 Oplader voor Toshiba
 Oplader voor Microsoft
 Oplader voor Asus
 Oplader voor Samsung
 Oplader voor Lenovo
 Oplader voor Medion
 Oplader voor Fujitsu

Blu-Basic kopen

Blu-Basic oplader kopen: via Acculaders.nl zijn deze leverbaar uit voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt uw aankoop nu al haast verzendklaar in ons magazijn in Beverwijk. Het online kopen van een product van Blu-Basic of een ander merk is in deze online shop goedkoop: wij hanteren waar mogelijk de laagste prijzen. De verzending van uw bestelling gebeurt via DHL en PostNL.

Morgen laten bezorgen of direct afhalen
Uw pakket met product(en) van Blu-Basic en/of ander kwaliteitsmerk is in goede handen. Een aankoop op Acculaders.nl vóór 22:00 wordt diezelfde dag verzonden. Afhalen kan ook. Geef dit aan bij uw bestelling en we leggen deze alvast voor u klaar.

Acculaders.nl, onderdeel van Media 73 B.V., biedt een van de grootste assortimenten aan acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters, laadkabels, laadpalen en onder andere lasapparatuur. In deze webshop zijn ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten te vinden; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of - apparaat. Bovendien leveren we alles voor montage, communicatie en monitoring rondom opladen. Zoals ook voor laden via zonne- en windenergie.

 

Lees meer
Filter uw producten

Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 45W voor Asus
Compatibel oplader voor de voeding van een Asus laptop of netbook. Het laadvermogen van deze AC Adapter is 45W / 2,37A. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Met voedingskabel!
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 90W voor Acer
Compatibel oplader voor de voeding van o.a. een Acer laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 90W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. In de prijs: de voedingskabel!
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 65W voor Acer en Packard Bell
Compatibel oplader voor voeding van o.a. een Acer laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 65W. Uitgangsspanning voor laptop: 19V. Voedingskabel inbegrepen! Lengte: 1,10 meter.
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 90W voor o.a. Compaq / HP
Compatibel oplader voor de voeding van o.a. een Compaq / HP laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 90W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. De voedingskabel is inbegrepen!
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 90W voor o.a. Asus
Compatibel oplader voor de voeding van een Asus, Medion, Packard Bell of Toshiba laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 90W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Inclusief voedingskabel!
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 65W Asus, Fujitsu, Packard Bell, Toshiba
Compatibel oplader voor voeding Asus, Fujitsu Siemens, Packard Bell en o.a. Toshiba laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 65W. Uitgangsspanning voor laptop: 19V. Voedingskabel inbegrepen! Lengte: 1,10 meter.
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 65W voor HP
Compatibel oplader voor voeding van een HP laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 65W. Uitgangsspanning voor laptop: 19V. Voedingskabel inbegrepen! Met ronde plug van 4,8 bij 1,7 millimeter.
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 90W Universeel met USB 2A
Universele laptop oplader (AC adapter) met sigarettenplug voor voeding, met USB 2A uitgang én 8 plugadapters voor het laden van een eReader, laptop, netbook en tablet. Vermogen 90W, output voltage 15-24V. Ideaal voor in de auto.
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 65W voor Compaq / HP
Compatibel oplader voor voeding van een Compaq / HP laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 65W. Uitgangsspanning voor laptop: 19V. Voedingskabel inbegrepen! Lengte: 1,10 meter.
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 120W voor Asus
Compatibel oplader voor de voeding van een Asus laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 120W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Inclusief voedingskabel!
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 90W voor IBM, Lenovo
Compatibel oplader voor de voeding van o.a. een IBM of Lenovo laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 90W. De uitgangsspanning voor de laptop is 20V. In de prijs: de voedingskabel!
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 92W voor Sony
Compatibel oplader voor de voeding van een Sony (VAIO) laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 92W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Inclusief voedingskabel!
*Incl. btw
Pagina 1 van 6