Blu-Basic

Op deze Blu-Basic pagina vindt u het overzicht met alle producten van dit budgetmerk, waaronder compatibel opladers en AC adapters, zoals van 45W, 65W, 90W en hogere vermogens, voor laptops, notebooks, netbooks, tablets en desktops van vele A-merken. Hier vindt u compatibel laptop AC adapters voor merken als HP, Compaq, Galaxy smartphone, Lenovo, Asus, Toshiba, Acer, Dell en Sony, maar ook voor diverse merken gereedschap. Onze Blu-Basic adapters, opladers en voedingskabels zijn er voor apparaten met onder meer een outputvoltage van 19V.

Blu-Basic is het merk van leverancier Twindis en heeft zich gespecialiseerd in compatibel laders, AC adapters, kabels en daaraan gerelateerde accessoires met een extra gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit. Ook ideaal als voordelig reserveonderdeel! Zo zit je thuis, onderweg of kantoor nooit om voeding voor je laptop, tablet, notebook of andere device verlegen.

Blu-Basic opladers: goed en goedkoper alternatief

Kortom, Blu-Basic is een goed alternatief voor een duurder merkproduct. Bijvoorbeeld een HP lader kopen of een Blu-Basic lader? In het tweede geval bent u goedkoper uit, terwijl de aansluiting van de compatibel oplader evengoed op (bijvoorbeeld) de HP laptop past, haast niet van het origineel is te onderscheiden en prima zijn werk doet, op kwalitatief hoog niveau.

 

Lees meer
Filter uw producten

Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 45W voor Asus
Compatibel oplader voor de voeding van een Asus laptop of netbook. Het laadvermogen van deze AC Adapter is 45W / 2,37A. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Met voedingskabel!
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 90W voor Acer
Compatibel oplader voor de voeding van o.a. een Acer laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 90W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. In de prijs: de voedingskabel!
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 65W voor Acer en Packard Bell
Compatibel oplader voor voeding van o.a. een Acer laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 65W. Uitgangsspanning voor laptop: 19V. Voedingskabel inbegrepen! Lengte: 1,10 meter.
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 90W voor o.a. Compaq / HP
Compatibel oplader voor de voeding van o.a. een Compaq / HP laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 90W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. De voedingskabel is inbegrepen!
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 90W voor o.a. Asus
Compatibel oplader voor de voeding van een Asus, Medion, Packard Bell of Toshiba laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 90W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Inclusief voedingskabel!
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 65W Asus, Fujitsu, Packard Bell, Toshiba
Compatibel oplader voor voeding Asus, Fujitsu Siemens, Packard Bell en o.a. Toshiba laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 65W. Uitgangsspanning voor laptop: 19V. Voedingskabel inbegrepen! Lengte: 1,10 meter.
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 65W voor HP
Compatibel oplader voor voeding van een HP laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 65W. Uitgangsspanning voor laptop: 19V. Voedingskabel inbegrepen! Met ronde plug van 4,8 bij 1,7 millimeter.
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 90W Universeel met USB 2A
Universele laptop oplader (AC adapter) met sigarettenplug voor voeding, met USB 2A uitgang én 8 plugadapters voor het laden van een eReader, laptop, netbook en tablet. Vermogen 90W, output voltage 15-24V. Ideaal voor in de auto.
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 65W voor Compaq / HP
Compatibel oplader voor voeding van een Compaq / HP laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 65W. Uitgangsspanning voor laptop: 19V. Voedingskabel inbegrepen! Lengte: 1,10 meter.
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 120W voor Asus
Compatibel oplader voor de voeding van een Asus laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 120W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Inclusief voedingskabel!
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 90W voor IBM, Lenovo
Compatibel oplader voor de voeding van o.a. een IBM of Lenovo laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 90W. De uitgangsspanning voor de laptop is 20V. In de prijs: de voedingskabel!
Blu-Basic Laptop lader AC Adapter 92W voor Sony
Compatibel oplader voor de voeding van een Sony (VAIO) laptop. Het vermogen van deze Blu-Basic AC Adapter is 92W. De uitgangsspanning voor de laptop is 19V. Inclusief voedingskabel!
*Incl. btw
Pagina 1 van 6