BMZ

The BMZ Group uit Duitsland maakt krachtige accusystemen. BMZ is operationeel in de gehele productlevenscyclus van industriële lithium-ion-batterijsystemen.

Het hoofdkantoor van de groep is gevestigd in Karlstein, Frankfurt am Main. Het bedrijf fabriceert zijn producten in China, Polen en de Verenigde Staten, heeft kantoren in Japan en Frankrijk, ruim drieduizend medewerkers, waaronder een innovatieteam van ruim 150 mensen, en een wereldwijd servicenetwerk. BMZ werkt continu aan het verder ontwikkelen van de lithium-ion accu - van prototypebouw tot serieproductie. The BMZ Group werkt daarnaast aan het ontwikkelen van intelligente laadtechniek en communicatie-interface.

 

Lees meer
Filter uw producten

BMZ fiets acculader 42V 2A XLR 4-polig
Oplader voor impulse systeem fietsaccu's van meerdere merken en modellen 36V e-bikes. E-bike acculader met laadspanning van 42V en laadcapaciteit van 2A. Met 4-polige stekker (XLR).
BMZ fiets acculader 42V 2A XLR 4-polig
Oplader voor impulse systeem fietsaccu's van meerdere merken en modellen 42V e-bikes. E-bike acculader met laadspanning van 48V en laadcapaciteit van 2A. Met 4-polige stekker (XLR).
BMZ fiets acculader 48V 2A Gazelle Amphenol plug
48V oplader voor uw fietsaccu van Gazelle Innergy e-bikes zoals de Orange Plus en Fuente modellen. E-bike acculader met laadcapaciteit van 2A. De connector is van het type Amphenol. Zie ook de foto's.
BMZ fiets acculader Li-ion 42V 3A XLR 4-polig
Oplader Derby Cycle voor impulse systeem fietsaccu's van meerdere merken en modellen 36V e-bikes. E-bike acculader 42V met laadcapaciteit van 3A. Met 4-polige stekker.
BMZ fiets acculader 29.4V 4A XLR 3-polig
Oplader voor impulse systeem fietsaccu's van meerdere merken en modellen 24/26V e-bikes. E-bike acculader met laadspanning van 29.4V en laadcapaciteit van 4A. Met 3-polige stekker (XLR).
BMZ fiets acculader Li-ion 42V 4A Rosenberger
Oplader (42V) voor uw fietsaccu van een Gazelle e-bike (36V) zoals de Orange Plus en Grenoble modellen. E-bike acculader met laadcapaciteit van 4A. De plug/stekker is van het type Rosenberger.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1