Busch-Jaeger

Busch-Jaeger bestaat al meer dan 140 jaar en is marktleider op het gebied van installatietechniek. De producten worden in twee vestigingen in Duitsland geproduceerd. De onderneming behoort tot de ABB-groep en exporteert naar meer dan 60 landen. Fietsoplaadpunten zijn voorbeelden van producten van Busch-Jaeger op Acculaders.nl.

Kwaliteit
De producten van Busch-Jaeger zijn altijd gemaakt van de hoogte kwaliteit materialen en worden volgens de hoogste normen samengesteld. U koopt dus altijd kwaliteit en daarmee zekerheid en veiligheid als u de producten van Busch-Jaeger gebruikt.

Busch-Jaeger producten

Busch-Jaeger kopen op Acculaders.nl betekent bestellen bij een online accushop met een groot assortiment op eigen voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt het nieuwe Busch-Jaeger product al in ons magazijn in Beverwijk. Bestellingen die binnen zijn vóór 22:00 gaan diezelfde dag nog naar het opgegeven adres. Behalve morgen laten bezorgen is ook afhalen van de bestelde producten mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces en we zorgen dat het klaar ligt!

Acculaders.nl houdt de prijzen, ook die van Busch-Jaeger producten, zo laag mogelijk. De scherpst mogelijke prijs is dus hier online te vinden. De verzending van uw bestelling gebeurt via DHL en PostNL. Wij zorgen ervoor dat het product zorgvuldig verpakt bij ons het magazijn verlaat.

Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V. Deze online shop biedt een van de grootste assortimenten aan acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters, laadkabels, laadpalen en onder andere lasapparatuur. In deze webshop zijn ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten te vinden; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of - apparaat. Daarnaast kunt u hier online alles kopen voor montage, communicatie en monitoring rondom het opladen van accu en batterij(en). Daaronder ook accessoires voor stroom opwekken en laden via solar of windergie. Naast Busch-Jaeger zijn er op Acculaders.nl nog veel meer merken te vinden, zowel budgetmerken als de bekende merken van hoge kwaliteit.

 

Lees meer
Busch-Jaeger Fietsoplaadpunt - Geaard
Met dit fietsoplaadpunt van Busch-Jaeger kunt u een elektrische fiets opladen. Het is een hoogwaardige wandcontactdoos die buiten te gebruiken is als laadstation/ oplaadpunt voor fietsen.
Busch-Jaeger 3-voudig Fietsoplaadpunt Geaard
Met dit 3-voudig uitgevoerde fietsoplaadpunt van Busch-Jaeger kunt u 3 fietsen gelijktijdig opladen. Het is een hoogwaardige wandcontactdoos die buiten te gebruiken is als laadstation/ oplaadpunt voor fietsen.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1