Carpoint

Carpoint is een merk dat bekend staat om haar auto-accessoires en daarnaast biedt Carpoint ook een assortiment aan gereedschappen en vervangingsonderdelen van voertuigen. Carpoint biedt een goede kwaliteit voor een scherpe prijs.

Wij bieden van Carpoint de jumpstarters aan. Dit zijn prima jumpstarters voor particulier gebruik. Voor professioneel gebruik bieden we andere mogelijkheden, zie hiervoor de categorie Jumpstarter en/ of de Top 10 beste jumpstarters.

 

Lees meer
Filter uw producten
Carpoint Auto oplader Dubbele USB poorten voor sigarettenaansteker
Met deze dubbele USB poorten voor uw sigarettenaansteker kunt u uw telefoon, iPad of jumpstarter gemakkelijk en snel opladen in uw auto of voertuig met 12V sigarettenaansteker.
Carpoint USB adapter/ oplader 2400mAh Zwart
Met deze USB adapter van Carpoint kunt u uw elektronische apparatuur gemakkelijk en snel opladen via het 230V standaard schuko stopcontact met een USB aansluiting. Voorbeelden zijn telefoons, iPad's en startboosters van Noco Genius.
Aanbieding Carpoint Jumpstarter 12V - 250A
Carpoint Jumpstarter 12V - 250A
Booster / Starthulp / Jumpstarter

Deze jumpstarter van Carpoint is een startbooster, geschikt voor 12V voertuigen zoals grasmaaiers, jetski's, motoren, en kleine auto's.

€79,00 €54,95

Informatie
Aanbieding Carpoint Jumpstarter 12V - 400A
Carpoint Jumpstarter 12V - 400A
Booster / Starthulp / Jumpstarter

Deze jumpstarter van Carpoint is een startbooster, geschikt voor 12V voertuigen zoals grasmaaiers, jetski's, motoren, en auto's.

€99,95 €82,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1