Charge Amps

Charge Amps is een producent van laadkabels en laadpalen met een verfrissende nieuwe productlijn. De laadstations van Charge Amps zijn beperkt qua omvang. Daardoor zijn ze makkelijk te plaatsen bij uw woning of op het werk. De vormgeving is modern en praktisch.

Ook de laadkabels van Charge Amps zijn modern vormgegeven en van zeer hoge kwaliteit. Op de laadstekker aan autozijde is het ampèrage waarmee geladen wordt overzichtelijk af te lezen. Voor de mobiele thuisladers van Charge Amps, genaamd Ray, is zelfs het ampèrage waarmee het opladen gebeurt, in te stellen op de laadstekker.


Op deze pagina's vindt u onder andere deze producten:

 Charge Amps laadstations  Charge Amps Aura
 Charge Amps load balancing  Charge Amps Halo
 Charge Amps laadkabel Type 1 en 2 (diversen)  Charge Amps Ray
 Charge Amps laadpalen Type 1 (diversen)  Charge Amps Amp Guard
 Charge Amps laadpalen Type 2 (diversen)  Charge Amps Beam
 Charge Amps mobiele laders  
 Charge Amps opbergkoffers  
 Charge Amps accessoires  
 Charge Amps stekkerhouders  
 Charge Amps Wifi antenne  
 Overige producten en accessoires van dit merk   Overige series en productlijnen van dit merk

Charge Amps producten kopen

Charge Amps producten kunt u kopen op Acculaders.nl. U bestelt hier bij een online accu(lader)shop met een breed assortiment op eigen voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt het nieuwe Charge Amps product al in ons magazijn in Beverwijk. Bestellingen die binnen zijn vóór 22:00 gaan diezelfde dag nog naar het opgegeven adres. Behalve morgen laten bezorgen is ook afhalen van de bestelde producten mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces en we zorgen dat het klaar ligt!

Acculaders.nl houdt de prijzen, ook die van Charge Amps producten, zo laag mogelijk. De scherpst mogelijke prijs is dus hier online te vinden. De verzending van uw bestelling gebeurt via DHL en PostNL. Wij zorgen ervoor dat het product zorgvuldig verpakt bij ons het magazijn verlaat.

Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V. Deze online shop biedt een van de grootste assortimenten aan acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters, laadkabels, laadpalen en onder andere lasapparatuur.

In deze webshop zijn ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten te vinden; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of - apparaat. Daarnaast kunt u hier online alles kopen voor montage, communicatie en monitoring rondom het opladen van accu en batterij(en). Daaronder ook accessoires voor stroom opwekken en laden via solar of windergie. Naast Charge Amps zijn er op Acculaders.nl nog veel meer merken te vinden, zowel budgetmerken als de bekende merken van hoge kwaliteit.

 

 

Lees meer
Filter uw producten


Charge Amps Wifi Antenne plus connector met kabel
Deze Charge Amps Wifi Antenne met aansluitkabel kunt u gebruiken als reserve antenne of als vervanging van uw antenne op uw Charge Amps Halo laadstation.
Charge Amps Stekkerhouder laadkabel type 1 - recht
Met deze stekkerhouder voor laadkabels van het type 1 kunt u uw kabel netjes achterlaten bij uw dagelijkse laadplek. De stekker van uw kabel blijft netjes en schoon omdat deze aan de open zijde in de houder zit.
Charge Amps Stekkerhouder laadkabel type 2 - recht
Met deze stekkerhouder voor laadkabels van het type 2 kunt u uw kabel netjes achterlaten bij uw dagelijkse laadplek. De stekker van uw kabel blijft netjes en schoon omdat deze aan de open zijde in de houder zit.
Charge Amps Beam Bag Opbergkoffer voor uw laadkabel
De Charge Amps Beam Bag Opbergkoffer voor uw laadkabel is bedoeld om uw Charge Amps Beam goed en netjes op te bergen en mee te nemen. U kunt de opbergkoffer natuurlijk ook gebruiken voor een ander merk laadkabel.
Charge Amps Montageplaat voor laadpaal t.b.v. Aura
Deze Charge Amps montageplaat voor de laadpaal t.b.v. Aura wordt gebruikt om de Aura op vast te schroeven en vervolgens op de laadpaal te monteren.

€125,95

Informatie
Charge Amps Laadkabel type 2 - 3 fase voor Halo laadstation
Deze Charge Amps Laadkabel type 2 is bedoeld als reserve of vervangend onderdeel voor een Charge Amps Halo laadstation. De kabel heeft 1 stekker van het type voor de zijde van de auto. De kabel wordt gemonteerd in het Halo laadstation.

€139,95

Informatie
Charge Amps Amp Guard
Met de Charge Amps Amp Guard voegt u active load balancing toe aan uw Charge Amps laadstation. De Amp Guard houdt rekening met andere verbruikers en zonnepanelen in het net en zorgt ervoor dat uw auto maximaal snel en veilig opgeladen wordt.

€649,95

Informatie
Charge Amps Ray mobiele lader type 1 naar schuko - 7,5 meter
Met de Charge Amps Ray mobiele lader kunt u uw elektrische of hybride auto opladen via een normaal 230V stopcontact. Dat kan handig zijn als u onderweg geen openbaar laadpunt vindt of gewoon thuis via het stopcontact.

€664,95

Informatie
Aanbieding Charge Amps Halo Laadstation type 1, 1 fase 32A
Charge Amps Halo Laadstation type 1, 1 fase 32A
Mooi vormgegeven en hoge kwaliteit EV laadbox met vaste type 1 laadkabel geschikt voor 1 fasig 32A opladen van uw elektrische auto, inclusief vaste type 1 laadkabel.

€1.149,50 €704,95

Informatie
Aanbieding Charge Amps Aura
Charge Amps Aura
Laadstation met 2 outlets

De Charge Amps Aura is een mooi en modern vormgegeven laadstation met 2 outlets. Dit laadstation is perfect te gebruiken voor openbaar of semi publiek gebruik. Beide outlets bieden een instelbaar laadvermogen tot 22kW.

€2.794,95 €2.649,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1