CoreParts

Vind hier de producten van CoreParts. Leverbaar vanuit eigen voorraad. CoreParts maakt allerhande elektronische producten, zoals batterij adapters, AC/DC adapters, kabels, computercomponenten, displays, monitoren, headsets en alle toebehoren zoals bijbehorende accessoires. Op Acculaders.nl vindt u bijvoorbeeld de AC adapters en opladers van CoreParts voor uiteenlopende merken laptops, notebooks, ultrabooks, desktops en tablets.

CoreParts maakt veel compatibel elektronische accessoires, voor een voordelige prijs. Het merk zorgt daarbij voor een mooie combinatie van kwaliteit, prijs en toepasbaarheid.

Uw nieuwe CoreParts product voordelig bestellen?

Kijk op deze pagina van Acculaders.nl voor het overzicht aan accessoires van dit prijsgunstige merk. Op voorraad in eigen magazijn en daarmee direct leverbaar!

 

Lees meer
CoreParts Laptop / notebook lader AC Adapter 65W Compatibel
Compatibel adapter / lader voor de voeding van vele merken en modellen laptops (Fujitsu, Packard Bell, Toshiba, HP, Acer, Asus en méér). Het vermogen van deze CoreParts AC Adapter is 65W. Uitgangsspanning voor laptop: 19V.
CoreParts Laptop / notebook lader AC Adapter 45W Compatibel
Compatibel adapter/oplader voor de voeding van meerdere modellen Dell, Compaq/HP en HP/HPE laptops, notebooks en tablets. Het vermogen van deze CoreParts AC Adapter is 45W. Uitgangsspanning voor laptop: 19.5V. Laadsnelheid ruim 2A.
CoreParts USB-C Power Adapter EU, UK 45W Multi
Multi oplader 45W voor voeding via USB-C. Met EU stekker en UK stekker en voor uitgangsspanning van 5V, 9V, 12V, 15V en 20V. Voor laptop, notebook, tablet, Samsung smartphones en méér. Compatibel met o.a. Acer, Apple, Dell, HP, Huawei, Lenovo, Microsoft.
CoreParts Laptop lader AC Adapter 65W Compatibel voor Dell, HP
Compatibel adapter / lader voor de voeding van vele modellen laptops van Dell en HP. Het vermogen van deze CoreParts AC Adapter is 65W. Uitgangsspanning voor laptop: 19V.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1