Cortina

Cortina is een bekend merk van hoogwaardige kwaliteit fietsen, e-bikes en fietsaccessoires. Cortina biedt e-bikes met het zogenaamde Ecomo systeem. De bijbehorende accu's hebben ook de benaming Ecomo. Ze zijn er in de voltages 24 volt en 36 volt. Alle fietsaccu's van dit merk zijn lithium accu's.

Wij verkopen de originele Cortina e-bike accu's als vervanging van uw huidige accupack of als reserve-accu. Op het stickertje op de achterkant staat vermeld of u een 24 volt of een 36 volt accu heeft. Hierop staat de accucapaciteit en ook het voltage aangegeven van de accu.

Cortina fietsaccessoires
Cortina produceert verder ook mooie fietsaccessoires. Vooral de nieuwe fietsassen van Cortina zijn erg mooi en modieus. Bekijk ze op onze andere website Fietstas.com.

Cortina producten

Cortina producten kunt u kopen op Acculaders.nl. U bestelt hier bij een online accu(lader)shop met een breed assortiment aan vele merken op eigen voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt het nieuwe Cortina product al in ons magazijn in Beverwijk. Bestellingen die binnen zijn vóór 22:00 gaan diezelfde dag nog naar het opgegeven adres. Behalve morgen laten bezorgen is ook afhalen van de bestelde producten mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces en we zorgen dat het klaar ligt!

Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V. Deze online shop biedt een van de grootste assortimenten aan acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters, laadkabels, laadpalen en onder andere lasapparatuur.

In deze webshop zijn ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten te vinden; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of - apparaat. Daarnaast kunt u hier online alles kopen voor montage, communicatie en monitoring rondom het opladen van accu en batterij(en). Daaronder ook accessoires voor stroom opwekken en laden via solar of windergie. Naast Cortina zijn er op Acculaders.nl nog veel meer merken te vinden, zowel budgetmerken als de bekende merken van hoge kwaliteit.

 

Lees meer
Filter uw producten

Cortina achterlicht/ reflector voor Ecomo fietsaccu
Fietsaccu achterlicht/ reflector

Cortina achterlicht/ reflector voor Ecomo fietsaccu. Is uw achterlicht van uw Cortina Ecomo e-bike kapot? Met dit achterlicht maakt u uw Ecomo fietsaccu weer compleet.
Cortina fiets acculader 36V 2A
Hoge kwaliteit fiets acculader o.a. geschikt voor uw Cortina elektrische fiets. Deze lader geeft een laadvermogen van 2A bij 36V. Let op: NIET geschikt voor Stella fietsen!
Cortina fiets acculader 36V 2A
Hoge kwaliteit Phylion fiets acculader geschikt voor een groot aantal elektrische fietsen met een 36V lithium accu. Deze lader geeft een laadvermogen van 2A bij 36V. Let op: NIET geschikt voor Stella fietsen!
Cortina fiets acculader 36V 4A
Hoge kwaliteit snellader o.a. geschikt voor uw Cortina elektrische fiets. Deze lader geeft een laadvermogen van 4A bij 36V. Let op: NIET geschikt voor Stella fietsen!
Cortina SportDrive 400 - 36V accu 417Wh (11,6Ah)
36V - 8,7Ah

Dit is een originele Cortina SportDrive 400 fietsaccu voor de 36V Cortina fietsen met een Ecomo of SportDrive accu. Dit is een 36 volt e-bike accu met 417 Watt-uur capaciteit. Deze Cortina SportDrive accu is de vervanger van de Ecomo accu.

€349,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1