Deca

Deca is een fabrikant van lasapparatuur en acculaders. De laders van Deca zijn robuust en bieden een veelzijdigheid aan laadmogelijkheden. De acculaders van Deca zijn volledige automatische laders geschikt voor natte (wet), AGM en Gel accu's.

Deca producten kunt u kopen op Acculaders.nl. U bestelt hier bij een online accu(lader)shop met een breed assortiment aan vele merken op eigen voorraad. Tenzij anders aangegeven ligt het nieuwe product al in ons magazijn in Beverwijk. Bestellingen die binnen zijn vóór 22:00 gaan diezelfde dag nog naar het opgegeven adres. Behalve morgen laten bezorgen is ook afhalen van de bestelde producten mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces en we zorgen dat het klaar ligt!

Deca acculaders

Automatische acculaders; zoek via het filter op voltage, capaciteit / ampèrage / accuvermogen Ah en type accu waarvoor de lader van Deca geschikt is. Dit merk op Acculaders.nl maakt laders en snelladers voor onder andere deze batterijen: natte loodzuur, Gel en AGM. Als service van deze online shop staan bij elk afzonderlijk apparaat de toepassingsmogelijkheden, gebruiksaanwijzingen en specificaties over het product uitvoerig beschreven.

Deca producten kopen

Een lader van Deca kopen? Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V. Deze online shop biedt een van de grootste assortimenten aan acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters, laadkabels, laadpalen en onder andere lasapparatuur.

In deze webshop zijn ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten te vinden; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of - apparaat. Daarnaast kunt u hier online alles kopen voor montage, communicatie en monitoring rondom het opladen van accu en batterij(en). Daaronder ook accessoires voor stroom opwekken en laden via solar of windergie. Naast Deca producten biedt Acculaders.nl nog veel meer merken van hoge kwaliteit.

 

Lees meer
Filter uw producten
Deca FL 1113D Acculader 6/12/24V - 11A
Automatische acculader 6/12/24V 11A

De Deca FL 1113D is een automatische acculader geschikt voor 6, 12 en 24V accu's. De lader laadt met maximaal 11A aan laadvermogen en is geschikt voor natte -, AGM - en Gel accu's.

€194,95

Informatie
Deca FL 2213D Acculader 6/12/24V - 22A
Automatische acculader 6/12/24V 22A

De Deca FL 2213D is een automatische acculader geschikt voor 6, 12 en 24V accu's. De lader laadt met maximaal 22A aan laadvermogen en is geschikt voor natte -, AGM - en Gel accu's.

€239,95

Informatie
Deca FL 3713D Acculader 6/12/24V - 37A
Automatische acculader 6/12/24V 37A

De Deca FL 3713D is een automatische acculader geschikt voor 6, 12 en 24V accu's. De lader laadt met maximaal 37A aan laadvermogen en is geschikt voor natte -, AGM - en Gel accu's.

€299,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1