Derby Cycle

Derby Cycle is met de fietsmerken Kalkhoff, FOCUS, Raleigh en Univega qua verkoop de grootste fietsenfabrikant van Duitsland. Daarnaast biedt Derby Cycle nog meer mobiliteitsoplossingen met het leasemerk Lease-a-bike en het e-bike-verzekeringsproduct Protect-a-bike. In Cloppenburg, Noord-Duitsland, produceert Derby Cycle jaarlijks enkele honderdduizenden fietsen, waaronder ruim honderdduizend elektrische fietsen. Daarmee is Derby Cycle marktleider in Duitsland.

'Made in Germany': dat begon ooit in 1919 toen de 16-jarige postbode Heinrich Kalkhoff het gelijknamige merk oprichtte. Sinds Derby Cycle in 1988 Kalkhoff overnam, is het merk Kalkhoff met zijn fietsen en vooral zijn e-bikes een grote speler op de markt. Naast Kalkhoff omvat het portfolio van Derby Cycle ook het Engelse merk Raleigh, het merk FOCUS (racefietsen, mountainbikes en e-mountainbikes) en het Californische merk Univega. Na de overname in 2012 door het Nederlandse familiebedrijf Pon, met wereldwijd meer dan 13.000 medewerkers in dienst, heeft Derby Cycle een nog grotere groei doorgemaakt.

Derby Cycle laadstation kopen

Derby Cycle lader / laadstation kopen op Acculaders.nl: het nieuwe Derby Cycle product dat u bestelt, ligt (tenzij anders aangegeven) al in ons magazijn in Beverwijk. Bestellingen die binnen zijn vóór 22:00 gaan diezelfde dag nog naar het opgegeven adres. Behalve morgen laten bezorgen is ook afhalen van de bestelde producten mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces en we zorgen dat het klaar ligt!

Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V. Deze online shop biedt een van de grootste assortimenten aan acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters, laadkabels, laadpalen en onder andere lasapparatuur. In deze webshop zijn ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten te vinden; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of - apparaat. Daarnaast kunt u hier online alles kopen voor montage, communicatie en monitoring rondom het opladen van accu en batterij(en). Daaronder ook accessoires voor stroom opwekken en laden via solar of windergie. Naast Derby Cycle voert deze webshop nog veel meer merken, binnen alle prijscategorieën.

 

Lees meer
Filter uw productenDerby Cycle laadstation fiets acculader voor Panasonic
Docking station / laadstation voor fiets acculader voor (in elk geval) het fietsmerk Panasonic met een accu zoals van Kalkhoff en Flyer. Een vaste plek voor het opladen van uw 26V Panasonic accu.

€279,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1