Derby Cycle

Derby Cycle is met de fietsmerken Kalkhoff, FOCUS, Raleigh en Univega qua verkoop de grootste fietsenfabrikant van Duitsland. Daarnaast biedt Derby Cycle nog meer mobiliteitsoplossingen met het leasemerk Lease-a-bike en het e-bike-verzekeringsproduct Protect-a-bike. In Cloppenburg, Noord-Duitsland, produceert Derby Cycle jaarlijks enkele honderdduizenden fietsen, waaronder ruim honderdduizend elektrische fietsen. Daarmee is Derby Cycle marktleider in Duitsland.

'Made in Germany': dat begon ooit in 1919 toen de 16-jarige postbode Heinrich Kalkhoff het gelijknamige merk oprichtte. Sinds Derby Cycle in 1988 Kalkhoff overnam, is het merk Kalkhoff met zijn fietsen en vooral zijn e-bikes een grote speler op de markt. Naast Kalkhoff omvat het portfolio van Derby Cycle ook het Engelse merk Raleigh, het merk FOCUS (racefietsen, mountainbikes en e-mountainbikes) en het Californische merk Univega. Na de overname in 2012 door het Nederlandse familiebedrijf Pon, met wereldwijd meer dan 13.000 medewerkers in dienst, heeft Derby Cycle een nog grotere groei doorgemaakt.

Lees meer
Filter uw productenDerby Cycle laadstation fiets acculader voor Derby Cycle, Impulse, Kalkhoff, Raleigh
Docking station / laadstation voor fiets acculader voor fietsmerken als Derby Cycle, Impulse, Kalkhoff en Raleigh. Een vaste plek voor het opladen van uw 36V accu Impulse systeem; in combinatie met de Derby Cycle Impulse system Charger.
Derby Cycle laadstation fiets acculader voor Panasonic
Docking station / laadstation voor fiets acculader voor (in elk geval) het fietsmerk Panasonic met een accu zoals van Kalkhoff en Flyer. Een vaste plek voor het opladen van uw 26V Panasonic accu.

€259,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1