Easee

Easee is een producent van unieke kleine laadstations met hoge laadvermogens en veel mogelijkheden. Het unieke aan de Easee laadstations is dat ze ondanks hun compacte vormgeving alle benodigde functionaliteiten in huis hebben voor snel en veilig laden en tevens inzicht geven in de laadsessies via een app.

Lees meer
Filter uw producten


Easee Socket Cap
Deze Socket Cap kunt u gebruiken als vervanging van een eventueel versleten of verloren socket kap van uw Easee laadstation.
Easee Key Sleutelhanger met RFID
Met deze Easee Key sleutelhanger (ook wel druppel genoemd) kunt u laadsessies starten en stoppen op uw Easee laadstation. De sleutelhanger werkt ook op andere laadstations die voorzien zijn van een RFID cardreader.
Easee Ready (dockingstation)
Met de Easee Ready kunt u alvast een tweede laadpunt volledig voorbereid plaatsen naast een volledig werkende Easee. U hoeft dan niet op dit moment al twee laadunits te kopen en een tweede Easee lader in de toekomst is dan zonder installatie mogelijk.
Easee U-Hook Kabelhouder Zwart
Met deze kabelhouder voor laadkabels kunt u uw kabel netjes achterlaten bij uw dagelijkse laadplek. Verder kunt u uw kabel makkelijk pakken als u wilt gaan laden. De kleur van deze houder is zwart.
Easee U-Hook Kabelhouder Rood
Met deze kabelhouder voor laadkabels kunt u uw kabel netjes achterlaten bij uw dagelijkse laadplek. Verder kunt u uw kabel makkelijk pakken als u wilt gaan laden. De kleur van deze houder is rood.
Easee U-Hook Kabelhouder Wit
Met deze kabelhouder voor laadkabels kunt u uw kabel netjes achterlaten bij uw dagelijkse laadplek. Verder kunt u uw kabel makkelijk pakken als u wilt gaan laden. De kleur van deze houder is wit.
Easee Front Cover Antraciet
Liever een antraciete kap op uw Easee laadstation? Dat kan met de Front Cover Anthracite! U maakt met deze kap van uw standaard zwarte Easee een antraciet Easee laadstation.
Easee Front Cover Blauw
Liever een blauwe kap op uw Easee laadstation? Dat kan met de Front Cover Blue! U maakt met deze kap van uw standaard zwarte Easee een blauw Easee laadstation.
Easee Front Cover Wit
Liever een witte kap op uw Easee laadstation? Dat kan met de Front Cover White! U maakt met deze kap van uw standaard zwarte Easee een wit Easee laadstation.
Easee Front Cover Rood
Met deze Easee Front Cover in de kleur rood maakt u van uw Easee laadstation een opvallende verschijning. De Easee is van zichzelf al een mooi vormgegeven laadstation, maar met een opvallende kap wordt het helemaal bijzonder.
Easee U-Hook Premium Kabelhouder
Met deze kabelhouder voor laadkabels kunt u uw kabel netjes achterlaten bij uw dagelijkse laadplek. Verder kunt u uw kabel makkelijk pakken als u wilt gaan laden. De kleur van deze houder is zilverkleurig.
Aanbieding Easee Equalizer P1
Easee Equalizer P1
De Easee Equalizer P1 is een uitbreidingsmodule voor de Easee laadstations om active loadbalancing mogelijk te maken voor de Easee laadpaal. De communicatie tussen de Equalizer P1 en de Easee lader gebeurt draadloos.

€174,95 €149,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 2