EVBox

EVBox is de grootste aanbieder van laadstations voor elektrische auto's in Nederland. EVBox is ook een Nederlands merk. Dit bedrijf bood als een van de eersten actief laadoplossingen aan in de vorm van laadpalen, voor zowel particulieren als bedrijven.

De laadstations van EVBox zijn gemaakt van de mooiste materialen en zijn van de hoogste kwaliteit. U koopt degelijkheid en daarmee betrouwbaarheid. En dat laatste is fijn als u dagelijks erop wilt kunnen vertrouwen dat uw auto goed geladen wordt.

Op deze pagina's vindt u onder andere deze EVBox producten en productlijnen:

 EVBox laadstations / laadboxen  EVBox Elvi
 EVBox socket laadstations  
 EVBox laadstations met vaste kabels  
 EVBox palen  
 EVBox laadkabels  
 EVBox stekkerhouders / cable docks  
 EVBox montagemateriaal en accessoires  

EVBox laadstation kopen op Acculaders.nl

EVBox producten kopen kan op Acculaders.nl. Tenzij anders aangegeven ligt het nieuwe EVBox laadstation dat u bestelt, al op voorraad in ons magazijn in Beverwijk. Bestellingen die binnen zijn vóór 22:00 gaan diezelfde dag nog naar het opgegeven adres. Behalve morgen laten bezorgen is ook afhalen van de bestelde producten mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces en we zorgen dat het klaar ligt!

Acculaders.nl houdt de prijzen, ook die van EVBox laadbox en andere EVBox producten, zo laag mogelijk. De scherpst mogelijke prijs is dus hier online te vinden. De verzending van uw bestelling gebeurt via DHL en PostNL. Wij zorgen ervoor dat het product zorgvuldig verpakt bij ons het magazijn verlaat.

Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V. Deze online shop biedt een van de grootste assortimenten aan acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters, laadkabels, laadpalen en onder andere lasapparatuur. In deze webshop zijn ook vele andere accessoires, onderdelen en aanverwante producten te vinden; voor haast elk elektrisch voertuig, - vaartuig of - apparaat.

 

Lees meer
Filter uw producten

EVBox Set afsluitweerstand Hub-Sat (120 Ohm)
Deze set met afsluitweerstand (120 Ohm) wordt gebruikt bij een koppeling tussen een of meer hub/ master en een satelliet/ slave BusinessLine laders van EVBox.
EVBox Connectorset t.b.v. sat verbinding
Met deze connectorset kunt u een verbinding maken tussen een EVBox BusinessLine Hub/ Master laadstation en een EVBox BusinessLine Satelliet/ Slave laadstation.
EVBox Scharnierbeugel voor Verkeersbord - 2 stuks
Met deze montagebeugels/ scharnierbeugels van EV-Box kunt u 1 parkeerbord aan een paal bevestigen. Deze beugels zorgen voor een stabiele montage van het blauwe parkeerbord. De scharnierbeugel is gemaakt van RVS en is per 2 verpakt.
EVBox Montagebeugels voor parkeerbord - 4 stuks
Met deze montagebeugels van EV-Box kunt u uw parkeerbord eenvoudig bevestigen op een muur of vlakke ondergrond.
EVBox Unlock Tool
EVBox Unlock Tool bestaande uit 2 kunststof strippen waarmee u de EVBox lader los kunt maken van de montageplaat waarop deze is geplaatst na installatie. Deze strippen worden ook standaard meegeleverd bij een nieuwe EVBOx lader.
EVBox Scharnierbeugel t.b.v. Dubbel Verkeersbord - 2 stuks
Met deze montagebeugels/ scharnierbeugels van EV-Box kunt u 2 parkeerborden aan een paal bevestigen. Deze beugels zorgen voor een stabiele montage van het blauwe parkeerbord. De scharnierbeugel is gemaakt van RVS en is per 2 verpakt.
EVBox Muur Afstandshouder voor Single BusinessLine
Met deze afstandshouder kunt u uw Single BusinessLine lader makkelijk op de oneffen muur monteren.
EVBox Elvi Cable Dock/ Stekkerhouder
Met deze EVBox Cable Dock/ Stekkerhouder kunt u de stekker van uw Elvi laadkabel gemakkelijk en netjes opbergen. U kunt de stekker gemakkelijk uitnemen om het laden te beginnen. Deze houder is geschikt voor zowel type 1 als type 2 stekkers.
EVBox Adapter kit t.b.v. paalmontage
De EVBox Single BusinessLine laadstations kunnen door middel van deze adapter kit op de CombiPaal gemonteerd worden.
EVBox Cover BusinessLine Makrolon RAL5017 Verkeersblauw
Deze EVBox Cover Makrolon is een kap voor de BusinessLine G4 modellen van EVBox. Deze cover is uitgevoerd in de kleur verkeersblauw RAL5017. Dit is een enkele uitvoering, dus als u een dubbele BusinessLine heeft dan heeft u 2 kappen nodig.
EVBox Cover BusinessLine Makrolon RAL7016 Antracietgrijs
Deze EVBox Cover Makrolon is een kap voor de BusinessLine G4 modellen van EVBox. Deze cover is uitgevoerd in de kleur antracietgrijs RAL7016. Dit is een enkele uitvoering, dus als u een dubbele BusinessLine heeft dan heeft u 2 kappen nodig.
EVBox Cover BusinessLine Makrolon RAL9016 Verkeerswit
Deze EVBox Cover Makrolon is een kap voor de BusinessLine G4 modellen van EVBox. Deze cover is uitgevoerd in de kleur verkeerswit RAL9016. Dit is een enkele uitvoering, dus als u een dubbele BusinessLine heeft dan heeft u 2 kappen nodig.
*Incl. btw
Pagina 1 van 5