FSP Group

De FSP Group is een grote producent van stroomvoorzieningen, opgericht in 1993. FSP Group richt zich op groene energieoplossingen en stroomvoorzieningstechnologie binnen de ICT, consumentenelektronica, industriële, verlichtingsenergie, medische - en alternatieve energie. Op Acculaders.nl zijn van de FSP Group onder andere de laptop AC adapters te koop. Producten van FSP Group kunt u kopen op Acculaders.nl.

Bestellingen die binnen zijn vóór 22:00 gaan diezelfde dag, rechtstreeks vanuit ons eigen magazijn, nog naar het opgegeven adres. Behalve morgen laten bezorgen is ook afhalen van de bestelde producten mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces en we leggen het alvast klaar. Hetzelfde geldt voor de vele andere merken binnen ons grote aanbod aan producten voor acculaden in (heel) brede zin van het woord.

 

Lees meer
FSP Group Desktop / laptop lader AC Adapter 120W 4DIN
AC adapter oplader met 4DIN plug voor het laden van een 19V desktop of laptop van o.a. Asus, die geschikt is voor dit type connector. Het vermogen van deze adapter is 120W. Extraatje is inbegrepen: de stroomkabel.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1