Hoppecke

Hoppecke is een fabrikant van accu's, accusystemen, laadsystemen en producten om grote off grid installaties te bouwen en te ondersteunen. Hoppecke, uit Duitsland (plaatsnaam: Hoppecke, regio Brilon) is een expert in energieopslagoplossingen. Het is al sinds 1927 een familiebedrijf, onder auspiciën van de familie Zoellner, en kent tegenwoordig ruim twintig dochterondernemingen. Hoppecke heeft een nadrukkelijke focus op veilige, beschikbare energieoplossingen op vier hoofdfronten. Namelijk emissievrije aandrijvingen (onder de productlijn 'trak'), beveiligde stroomvoorziening ('grid'), opslag van regeneratieve energieën ('sun') en spoor- en metrosystemen ('rail').

 

Hoppecke houdt zich hiermee bezig met onder meer het ontwikkelen en produceren van accu's en (batterij)cellen, met complete energiesystemen en moderne laadtechniek, met bewakingssystemen, met engineering tot zelfs aan energiefacturering op maat.

Accu's van Hoppecke

Acculaders.nl verkoopt meerdere accessoires van Hoppecke, en voornamelijk vele soorten accu's van dit merk. Bijvoorbeeld de ventiel gereguleerde, onderhoudsvrij AGM-Ess loodzuuraccu's voor cyclische toepassingen. Veel van deze modellen hebben een optimale milieu compatibiliteit en zijn zelfs geaccrediteerd voor het bijbehorende recyclingsvermogen. Ook heeft Hoppecke bijvoorbeeld de zuiver loden, industriële Xtreme VR accu, voor toepassingen met hoge energiestromen en omgevingstemperaturen, zoals voor in datacenters en telecom toepassingen. De batterijen van Hoppecke die wij op Acculaders.nl verkopen, zijn ook veelal zeer geschikt als opslagfundament voor in solar systemen.

Hoppecke producten kopen kan op Acculaders.nl

Bestellingen die binnen zijn vóór 22:00 gaan diezelfde dag, rechtstreeks vanuit ons eigen magazijn, nog naar het opgegeven adres. Behalve morgen laten bezorgen is ook afhalen van de bestelde producten mogelijk. Geef dit aan bij het bestelproces en we leggen het alvast klaar. Hetzelfde geldt behalve voor Hoppecke producten ook voor de vele andere merken binnen ons grote aanbod aan producten voor acculaden in (heel) brede zin van het woord.

 

Lees meer
Filter uw productenHoppecke bout M8 geïsoleerd
Hoppecke M8 bout om de accukabels aan te sluiten op de accu. De bout is geïsoleerd met kunststof over de bovenkant van de bout.
Hoppecke Q-connector Telekom (net.power)
Met deze Hoppecke Q-connector Telekom (net.power) doorverbindstrip kunt u Telekom accu's op elkaar aansluiten. De strip bestaat uit hoogwaardig koper voor goede geleiding met een rubberen omhulsel.
Hoppecke verbindingskabel 35mm² 7,5cm
Met deze Hoppecke verbindingskabel (Kabeldikte 35mm²) van 7,5cm lang kunt u accu's met elkaar verbinden. De kabel heeft een M8 aansluiting.
Hoppecke verbindingskabel 35mm² 12cm
Met deze Hoppecke verbindingskabel (Kabeldikte 35mm²) van 12cm lang kunt u accu's met elkaar verbinden. De kabel heeft een M8 aansluiting.
Hoppecke verbindingskabel 50mm² 12cm
Met deze Hoppecke verbindingskabel (Kabeldikte 50mm²) van 12cm lang kunt u accu's met elkaar verbinden. De kabel heeft een M8 aansluiting.
Hoppecke verbindingskabel 70mm² 12cm
Met deze Hoppecke verbindingskabel (Kabeldikte 70mm²) van 12cm lang kunt u accu's met elkaar verbinden. De kabel heeft een M8 aansluiting.
Hoppecke verbindingskabel 35mm² 38cm
Met deze Hoppecke verbindingskabel (Kabeldikte 35mm²) van 38cm lang kunt u accu's met elkaar verbinden. De kabel heeft een M8 aansluiting.
Hoppecke L-connector Telekom (net.power)
Met deze Hoppecke Q-connector Telekom (net.power) doorverbindstrip kunt u Telekom accu's op elkaar aansluiten. De strip bestaat uit hoogwaardig koper voor goede geleiding met een rubberen omhulsel.
Hoppecke verbindingskabel 50mm² 38cm
Met deze Hoppecke verbindingskabel (Kabeldikte 50mm²) van 38cm lang kunt u accu's met elkaar verbinden. De kabel heeft een M8 aansluiting.
Hoppecke verbindingskabel 70mm² 38cm
Met deze Hoppecke verbindingskabel (Kabeldikte 70mm²) van 38cm lang kunt u accu's met elkaar verbinden. De kabel heeft een M8 aansluiting.
Hoppecke AGM-Ess VR M 12V/105Ah
De duurzame AGM-Ess VR M 12V/105Ah is een ventiel gereguleerde, onderhoudsvrij loodzuuraccu voor cyclische toepassingen, waaronder voor solar. Onderhoudsvrij, lange levensduur en met een optimale milieu compatibiliteit / geaccrediteerd recyclingsvermogen.

€511,95

Informatie
Hoppecke AGM-Ess VR M 6V/200Ah + kabel
De duurzame AGM-Ess VR M 6V/200Ah is een ventiel gereguleerde, onderhoudsvrij loodzuuraccu voor cyclische toepassingen, waaronder voor solar. Inclusief een 35mm² verbindingskabel van 12cm en twee M8 bouten. Geaccrediteerd recyclingsvermogen.

€513,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 2