Lenovo

Lenovo laptops, workstations, gaming, desktops, tablets, accessoires en software, beeldschermen, chromebooks, notebooks... natuurlijk heeft Acculaders.nl daar ook de juiste acculaders voor! Zowel de compatibel opladers voor de accu van een Lenovo als de laders van het merk Lenovo/IBM zelf. Een nieuwe batterijlader kopen voor het opladen van de Lenovo accu? Voor alle modellen Lenovo laptops, tablets, chromebooks, desktops en andere Lenovo apparaten hebben we een geschikte oplader in huis.

Op Acculaders.nl beschrijven we bij elke acculader voor welke devices deze geschikt is, en we vermelden er ook alle andere specificaties bij. Zo helpen we je direct bij het zo snel mogelijk vinden van de juiste lader voor je Lenovo.

Ontstaan Lenovo

Lenovo is in de jaren negentig ontstaan in China, in eerste instantie met een team van elf engineers. Tegenwoordig is het Chinese merk internationaal opererend in meer dan 180 markten, in een technoligisch continu veranderende wereld met grote uitdagingen. Lenovo probeert in die markt waardevolle verandering teweeg te brengen in de ervaring van zijn klanten, met de als kernpunt de combinatie van technologie en mondiale interactie. Lenovo noemt dit: intelligente transformatie.

Lenovo opladers

Inmiddels heeft Lenovo/IBM 43 miljard dollar aan omzet, honderden miljoenen klanten en verkoopt het vier apparaten per seconde. Voor al die apparaten zijn er natuurlijk de juiste acculaders nodig: u vindt deze op Acculaders.nl.

 

Lees meer
Lenovo Laptop lader AC Adapter PA 1450-55LU 45W
Compatibel oplader voor de voeding van een Lenovo laptop / notebook. Het vermogen van deze Lenovo AC Adapter is 45W. De uitgangsspanning voor laptop / notebook is 20V.
Lenovo Laptop lader AC Adapter 45W
Compatibel oplader voor de voeding van een Lenovo laptop / ultrabook. Het vermogen van deze Lenovo AC Adapter is 45W. De uitgangsspanning voor laptop / ultrabook is 20V.
Lenovo Laptop lader AC Adapter 65W Slim Tip
Oplader voor de voeding van een Lenovo laptop. Het vermogen van deze Lenovo AC Adapter is 65W. De uitgangsspanning voor laptop is 20V. Lader met rechthoekige Lenovo plug.
Lenovo Laptop lader AC Adapter 90W Slim Tip
Oplader voor de voeding van een Lenovo laptop. Het vermogen van deze Lenovo AC Adapter is 90W. De uitgangsspanning voor laptop is 20V. Lader met de rechthoekige Lenovo plug.
Lenovo Laptop / notebook lader AC Adapter 45W Slim Tip
Compatibel oplader voor de voeding van een Lenovo laptop of netbook. Het vermogen van deze Lenovo AC Adapter is 45W. De uitgangsspanning voor laptop / notebook is 20V.
Lenovo Laptop lader AC Adapter 65W
Oplader voor de voeding van een Lenovo laptop / ultrabook. Het vermogen van deze Lenovo AC Adapter is 65W. De uitgangsspanning voor laptop / ultrabook is 20V. Met 4.0 bij 1.7mm ronde plug.
Lenovo Laptop lader AC Adapter 65W Lenovo square plug exc. kabel
Originele oplader voor voeding van een Lenovo laptop met de Lenovo Square plug. Het vermogen van deze AC Adapter is 65W. Uitgangsspanning voor laptop: 20V. Adapter zonder voedingskabel.
Lenovo Laptop / tablet lader USB-C AC Adapter 65W 5-20V
AC Adapter (65W) met USB Type-C aansluiting voor de voeding van laptops, ThinkPad notebooks en tablets van Lenovo. Met Smart Voltage: automatische detectie voor levering gelijkstroom op 5V, 9V, 15V, 20V. Originele 'Lenovo universele' oplader.
Lenovo Standard AC Adapter 65W USB voor ThinkPad
Adapter (65W) met USB Type-C aansluiting voor de voeding van een ThinkPad USB-C compatibel notebook of tablet van Lenovo/IBM. Met Smart Voltage: automatische detectie voor levering gelijkstroom op 5V, 9V, 15V, 20V.
Lenovo Standard AC Adapter 65W USB voor ThinkPad 20V
Adapter met USB Type-C aansluiting voor de voeding van een ThinkPad USB-C compatibel notebook of tablet van Lenovo/IBM van 20V. Het vermogen van deze Lenovo AC Adapter is 65W.
Lenovo Laptop lader AC Adapter 90W 7,9 x 5,5 mm pin
Lenovo oplader voor IBM / Lenovo modellen met als connector een ronde pin van 7,9 x 5,5 mm. Het vermogen van deze krachtige, originele Lenovo AC Adapter is 90W. De uitgangsspanning is 20V. Hoge kwaliteit.
Lenovo Laptop lader AC Adapter 65W Lenovo square plug
Originele oplader voor voeding van een Lenovo laptop met de Lenovo Square plug. Het vermogen van deze AC Adapter is 65W. Uitgangsspanning voor laptop: 20V. En de voedingskabel? Op Acculaders.nl 'bij de prijs in'!
*Incl. btw
Pagina 1 van 2