Makita

Makita is een kwaliteitsproduct, wereldwijd bekend en erkend, van machines en gereedschap. Makita is een Japans merk, ontstaan in 1915, vernoemd naar de gelijknamige oprichter. Makita is ook al decennia lang vertegenwoordigd in Europa. Het merk is specifiek gespecialiseerd in gereedschap voor klussen, bouwen en verbouwen: en dan zowel in het ontwikkelen, het produceren als in de verkoop ervan. En daar is Makita dan ook heel goed in.

Het assortiment van Makita bestaat wereldwijd uit meer dan 1500 verschillende machines. Vele daarvan zijn ook bij u bekend, want te vinden in de bouwmarkt en de doe-het-zelf winkels.

Makita oplader op Acculaders.nl

Al deze soorten en modellen gereedschap hebben vanzelfsprekend ook een oplader nodig. En daar is Acculaders.nl weer in gespecialiseerd. Voor elk Makita gereedschap de juiste AC adapter vinden? Een compacte, soms multifunctionele lader voor de diverse modellen? Acculaders.nl heeft ze in huis. Samen met de juiste kennis van zaken. En: voor altijd een mooie prijs.

 

Lees meer
Makita Gereedschap Acculader Makita DC18RC - Nieuw model
Compacte snellader voor Lithium-ion en Ni-MH schuifaccu's van 7,2 t/m 18V (Li-ion: 14.4 - 18V. Ni-MH: 7.2 - 14.4V). Outputstroom 9A. Speciaal voor Makita accugereedschap en tuingereedschap. Met koelventilator en Active 3 Controls.
*Incl. btw
Pagina 1 van 1