Makita

Makita is een kwaliteitsproduct, wereldwijd bekend en erkend, van machines en gereedschap. Makita is een Japans merk, ontstaan in 1915, vernoemd naar de gelijknamige oprichter. Makita is ook al decennia lang vertegenwoordigd in Europa. Het merk is specifiek gespecialiseerd in gereedschap voor klussen, bouwen en verbouwen: en dan zowel in het ontwikkelen, het produceren als in de verkoop ervan. En daar is Makita dan ook heel goed in.

Het assortiment van Makita bestaat wereldwijd uit meer dan 1500 verschillende machines. Vele daarvan zijn ook bij u bekend, want te vinden in de bouwmarkt en de doe-het-zelf winkels.

Makita oplader op Acculaders.nl

Al deze soorten en modellen gereedschap hebben vanzelfsprekend ook een oplader nodig. En daar is Acculaders.nl weer in gespecialiseerd. Voor elk Makita gereedschap de juiste AC adapter vinden? Een compacte, soms multifunctionele lader voor de diverse modellen? Acculaders.nl heeft ze in huis. Samen met de juiste kennis van zaken. En: voor altijd een mooie prijs.

Gereedschapsladers

Gereedschapsladers van Makita: acculaders voor uiteenlopende powertools en tuingereedschap van dit merk. Voor schuifaccu's en staafaccu's. Ze zijn onderdeel van het Makita assortiment in deze webshop. Als service staan hier bij elk Makita apparaat de toepassingsmogelijkheden, gebruiksaanwijzingen en specificaties uitgebreid beschreven.

 

Makita kopen

Een lader van Makita kopen? Acculaders.nl is onderdeel van Media 73 B.V. Deze online shop biedt een van de grootste assortimenten aan acculaders, druppelladers, omvormers, starters / boosters, accu's, accutesters, laadkabels, laadpalen en onder andere lasapparatuur. Naast Makita biedt Acculaders.nl nog veel meer merken van hoge kwaliteit.

 

Lees meer
Filter uw producten


Makita Acculader DC24SC 9,6-24V
Hoogwaardige Makita gereedschapslader voor 9,6 - 24V gereedschapsaccu's van dit kwaliteitsmerk. Oplader (model DC24SC) voor Ni-MH en Li-ion batterijen. Maximaal vermogen: 3,3A / 79W.

€279,95

Informatie
*Incl. btw
Pagina 1 van 1